Ref. PR594018

Banc de fusta tropical SILAOS

Banc de fusta tropical SILAOS de 180 cm de llarg. Un banc de fusta d'exterior tractada en autoclau i amb colors personalitzables. El banc d'exterior SILAOS a més de poder escollir el color també pot escollir si volen o no reposa braços.

Les característiques dels bancs SILAOS són les següents:
- Estructura de fosa d'acer pintat sobre zinc. Amb quatre colors per escollir. Els peus d'acer són de 30 x 50 mm i de 2 mm de gruix.
- Seient i respatller en fusta tropical amb certificat FSC. Taulers de 110 x 35 mm acabat en envernissat lasur aquós color caoba o roure clar. Amb 2 anys de garantia.

El banc SILAOS s'ha de muntar sobre pletines i s'inclouen els cargols. Totes les taules estan trepades per facilitar el muntatge del banc.

Les mides del banc SILAOS són de 180 cm (llarg) x 40 cm (ample) x 86,6 cm (alçada)
L'alçada del seient són 44 cm

L'acabat de pintura sobre zinc es pot fer en aquests 4 colors:
- Color negre (RAL 9005)
- Color Gris
- Aspectro Corten
- Perla (RAL 7044)

El color de la fusta tropical està disponible en dos acabats:
- Color roure clar
- Color caoba

Poden escollir les opcions de colors de l'estructura, acabats de la fusta i si volen recolzabraços.
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Opció de color acer:
Color fusta:
559,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 20 a 25 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
La fusta amb certificat FSC vol dir que ha s'han obtingut de la fusta responsables i per això una organització alemanya que té com a objectiu "Promoure la gestió ambientalment apropiada, socialment beneficiosa i econòmicament viable dels boscos del món" els ha atorgat aquest certificat.

L'acer és 100% reciclable i més el fabricant es compromet a utilitzar el 25% de l'acer reciclat en la fabricació dels seus productes.

L'acabat de les fustes es realitza amb esmalts en fase aquosa: protegeix a llarg termini la fusta contra l'agressió externa i la brutícia, respectant així el medi ambient.

L'embalatge dels bancs està constituït principalment per cartró reciclat. Els productes s'envien al llit per minimitzar l'impacte mediambiental del transport.