Ref. NT73A

Anelles (flexibilitat)

L'aparell de cal·listènia d'exterior, barra amb unes anelles.


Els aparells cal·listènia Street Workout són uns jocs d'exterior fixos per fer exercici físic utilitzant el propi pes corporal. Aquesta disciplina d'entrenaments ajuda a desenvolupar la força i enfortir els músculs.


Aparell de cal·listènia Anelles (Flexibilitat). Majorment es treballa el tronc superior, desenvolupant la força i habilitat superior. Però també és possible fer cames ajudant-se amb les anelles.


Forma d'ús:

Realitzar rem o flexions cara amunt. Hem d'agafar les anelles en posició neutra, però mirant cap al sostre. Suspenent el nostre cos a l'agafar-nos a les anelles, estirarem els braços, amb les cames cap endavant. Podent jugar amb el grau d'inclinació per fer l'exercici més senzill o més complicat. Hi ha més exemples de formes d'ús de les anelles.


Mides: 142 cm (llarg) x 20 cm (ample) x 215 cm (alt)


Mides de l'àrea de seguretat: 200 cm x 300 cm


Els equips de cal·listènia compleixen amb la normativa EN16630 d'Equips d'Entrenament físic instal·lats a l'aire lliure i es poden instal·lar de manera individual o combinada.


Són aparells per col·locar-se en hotels, càmpings, ajuntaments o clubs esportius a l'exterior.

939,00
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els aparells de Cal·listènia o Street Workout són cada vegada més habituals i són molt populars entre els joves. Amb els aparells cal•listènia Workout es poden realitzar exercicis a partir d'elements estàtics que ajuden a enfortir els músculs i a desenvolupar la força.

Materials i processos:

Pals de tubs rodons d'acer galvanitzat de 114 mm de diàmetre amb base d'ancoratge. La resta de tubs, també rodons, en diferents diàmetres 32/38/48/60 mm.
Les fixacions es realitzen amb abraçadora, cargols avellanada i femelles cegues o autoblocants d'acer inoxidable, amb taps de niló pels cargols.
Les soldadures compleixen amb la normativa vigent. Per al pintat, s'aplica un tractament previ de fosfatat, amb posterior recobriment en pols electrostàtic anticorrosió basada en resina de polièster. Finalment assecat al forn a altes temperatures.