Ref. NTCPGROUP

Circuit complet caní

El circuit caní porta un pack complet dels jocs canins, ideal perquè els gossos a més de divertir-se, treballar diferents habilitats. Tot el circuit complet per treballar tot tipus d'entrenaments. Tots els jocs són clau per a un complet entrenament agility caní. Són 10 jocs canins, un sorral i un cartell informatiu.


Els productes del pack complet circuit caní:


SALT: El funcionament d'aquest joc d'altura consisteix a fer saltar al gos per sobre de la barra horitzontal sense enderrocar-la. L'altura és graduable en 3 distàncies diferents.

           La mida del joc d'altura caní és de 124 cm (llarg) x 27 cm (ample) x 72 cm (alt)SLALOM: El funcionament de l'eslàlom caní consisteix a fer passar el gos entre els pals, el primer pal per l'esquerra i en sortir l'últim a la dreta sense deixar-se cap porta.

La mida del joc eslàlom caní muntat és de 503 cm (llarg) x 8 cm (ample) x 100 cm (alt)RODES: El funcionament de les rodes consisteix a fer passar els gossos pels forats de la figura de polietilè en forma de gos. Cada forat està a una altura diferent i es pot saltar des de qualsevol dels costats.

La mida del joc d'agility Rodes és de 127 cm (llarg) x 22 cm (ample) x 120 cm (alt)


BALANCÍ: Pujant per la rampa i de fent que l'extrem toqui a terra i toc amb una de les potes a la zona de contacte de pujada i després de dir la baixada.

La mida del joc balancí caní és de 220 cm (llarg) x 30 cm (ample) x 50 cm (alt)PLATAFORMES: El funcionament de les plataformes consisteix a fer passar els gossos per les plataformes de major a menor saltant o passejant, de dalt a baix i de baix a dalt. També fa de podi.

La mida del joc d'agility Plataformes és d'Ample: 36/43/55 cm x Alt: 30/40/50 cm


PASSAREL·LA: El gos ha de pujar per l'estructura, travessar-la i baixar-la. El gos haurà de tocar amb alguna de les potes les zones de contacte de pujada i de baixada.

La mida del joc caní passarel·la és de 680 cm (llarg) x 30 cm (ample) x 65 cm (alt)TAULA: El gos ha de pujar per qualsevol dels laterals de la taula i romandre amunt fins que se li indiqui.

La mida del joc caní taula és de 59 cm (llarg) x 59 cm (ample) x 35 cm (alt)


ESTACADA: El funcionament de l'estacada canina consisteix a fer que el gos pugi i baixi per la rampa en cursa o començant aturat.

La mida del joc estacada canina és de 235 cm (llarg) x 45 cm (ample) x 170 cm (alt)


TÚNEL: El funcionament del túnel consisteix a entrar per la boca del túnel i sortir per l'extrem contrari

La mida del joc d'agility Túnel és de 85 cm (llarg) x 72 cm (ample) x 60 cm (alt)
OBSTACLES: El funcionament dels obstacles consisteix a fer saltar als gossos per les tanques de menor a major altura. També es pot recórrer de forma lateral fent una "S".

La mida del joc d'obstacles és de 120 cm (llarg) x 9 cm (ample) i l'alçada de 20/30/40 cmARENERO CANÍ.

CARTELL INFORMATIU.


Ancoratges:

Els jocs es lliuren totalment muntats, Només s'ha de formigonar la part inferior del pal amb les varetes d'acer de diàmetre 8 i de 25 cm de llarg.Colors:

Els jocs canins per fer un circuit d'agility es fabriquen en verd, groc, blau i taronja. Es subministra el color disponible en estoc. Si vol una combinació de colors determinada, si us plau, consulteu abans de fer la comanda.

5.499,00
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Jocs canins. L'agility és una modalitat canina que està inspirada en la hípica, concebuda per a la diversió d'espectadors i participants, fent de l'educació canina un joc.
El joc de l'agility consisteix en la superació per part dels gossos, d'una sèrie d'obstacles molt diversos que es descriuen en un reglament de caràcter internacional. Aquesta disciplina està oberta a tots sense limitació de la raça o la mida del gos.

S'ha de procurar guiar al gos amb la major claredat i exactitud durant tot el recorregut. Per a això es pot utilitzar tot tipus de senyals visuals i sonors, com veus, picar de mans, xiulets etc. Amb la condició de no tocar voluntàriament al gos o els obstacles.
Els circuits canins estan especialment aconsellats per als gossos que viuen a les grans ciutats i passen gran part del temps en llocs reduïts, sent per a ells un alleujament el sortir a l'exterior, a més d'un motiu per establir vincles més forts entre els seus amos i mantenir-se en bona forma.

Els aparells d' agility que oferim estan pensats per tant per ser instal·lats en parcs públics, hotels, campings, platges etc. Els jocs estan dissenyats per a l'exterior, són forts, segurs i divertits.