Ref. ET51.10.20.00

Cuineta Yummy 200 de fusta natural

La cuina Yummy 200 i totes les cuines Yummy són una excel•lent opció per què els mes petits juguin i experimentin com ser veritables xefs a l’aire lliure. I és que les cuines Yummy estan pensades per ser muntades a l’aire lliure i viure una experiència real a la cuina.

Les cuines Yummy estan fetes amb materials altament resistents a les inclemències meteorològiques. Pràcticament tota la seva estructura està feta amb fusta natural de Cedre, de la que se’n manté el color per donar a la cuineta una imatge més rústica. També has de saber que un cop muntada no cal que tractis la fusta: aquesta ja està preparada perquè només hagis de muntar la cuina i ja s’hi pugui jugar!

El disseny de la cuina Yummy 200 és complet i molt intuïtiu, fet que la fa molt divertida per a jugar-hi. Incorpora 4 fogons rodones amb els seus botons corresponents, imitant el funcionament d’una taulell de cuina real.

Al costat del taulell hi trobaràs la pica. L’aixeta de la pica és real i la podràs connectar a la instal•lació d’aigua corrent de casa teva. Així, quan el nen o la nena obri l’aixeta, en sortirà aigua  corrent. Fins i tot podrà rentar-s’hi les mans, omplir recipients amb aigua o rentar-hi plats de veritat! La pica de la cuina es pot treure i posar molt fàcilment, de manera que si s’omple d’aigua la podràs buidar de seguida. D’altra banda l’aixeta de l’aigua és apta per connectar-hi una manguera de jardí convencional. En èpoques de més calor tota la família es podrà remullar gràcies a la aixeta de la cuina!

Sobre la pica hi trobaràs uns penjadors en els que penjar-hi els coberts o altres estris propis d’una cuina. També trobaràs com a accessori una paella i altres utensilis de cuina. Just a sota la pica hi tens un espai on hi podràs emmagatzemar altres estris o accessoris per la teva cuina, i sota el taulell de la cuina hi tens un armari amb portes de vidre on guardar-hi els accessoris, paelles, plats i gots mentre no es facin servir.

La cuina Yummy 200 té els certificats europeus en seguretat i qualitat TUV i EN71
Les mides de la cuina Yummy 200 són:
115 cm x 102 cm x 55 cm
Pes: 17 kg

La cuina Yummy 200 ve en una sola caixa de les següents mides:
118 cm x 56 cm x 14 cm
Pes: 17 kg

Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
199,00
 EXIT DUTCH TOYS GROUP
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte