Ref. NT51

Aparell Biosaludable Huracà (Patins)

L'aparell de fitness Huracà (Patins) evita les caigudes.

Beneficis saludables:

Enforteix les funciones cardíaques i pulmonars. Millora la coordinació i la estabilitat de les cames. Potencia la musculatura de les cames i els malucs.

Forma d'ús:

L'usuari ha de pujar dret sobre els estreps i s'ha d'agafar a la barra amb les mans, i ha de moure les cames, juntes o separades, cap endavant i cap endarrere .

Mides de l'estructura:
110 cm llarg x 52 cm ample x 144 cm alt 


Mides de l’àrea de seguretat:
200 cm x 300 cm

699,00
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

L'oci saludable permet augmentar el benestar i la qualitat de vida de les persones grans, els adults i inclús la canalla al practicar exercici, jugant a l'aire lliure. És adequat per a parcs públics, urbanitzacions i platges.
Elements de molta qualitat amb els certificats TUV alemany i les normes de seguretat europees EN957 y EN11776.
Fet amb acer galvanitzat, amb pintura EPOXI que li dóna més resistència a les inclemències del temps i rodaments autolubricants.

Molt adequada tant per a ús públic com per a ús comercial, amb tapes de seguretat i resistència antivandàlica

Els parcs de salut es converteixen en lloc de trobada i de diversió per a tots els ciutadans, al marge de la seva edat, i fomenten l'activitat en zones verdes. Els gronxadors esportius estan adaptats a les necessitats de la nostra població sedentària, ajudant a prevenir i a millorar les malalties cardio-respiratòries, augmentant la mobilitat articular, la coordinació, l'agilitat i la força muscular de les extremitats, millorant la coordinació visual i motora.


Materials i processos:

- Els pals es fabriquen amb tubs d'acer galvanitzat de 114 mm de diàmetre amb base d'ancoratge de 300 mm de diàmetre i 5 mm de gruix amb 4 orificis per tacs metàl·lics d'expansió M140x100. La resta de tubs, són rodons d'acer galvanitzat, en diferents diàmetres 25/32/38/48/60 mm.

- Els taponets de plàstic que cobreixen els cargols són d'alumini i ofereixen una gran resistència al trencament i l'anti-envelliment. Les fixacions d'algunes funcions es realitzen amb abraçadora especial amb cargols avellanada i femelles cegues o autoblocants d'acer inoxidable.

- Els rodaments són autolubricants segellats contra aigua i pols. Les soldadures adopten el mètode "CO2 Shielded are welding" i compleix amb la normativa vigent.

- Per al procés de pintat, s'aplica un tractament previ de fosfatat per a neteja i millora d'adherència, per al posterior recobriment en pols electrostàtic anticorrosiu basada en resina de polièster, especialment dissenyada per a estabilitat de retenció de color i finalment assecat al forn a altes temperatures.