Ref. MA700036

Gronxador doble MASGAMES KIBO amb seient de nadó

Gronxador doble de fusta KIBO. L'estructura KIBO de la marca MASGAMES és un gronxador amb dues cadiretes i fort pensat per a ús domèstic.

El gronxador de fusta KIBO inclou:

- 1 seient de plàstic i cordes regulables
- 1 seient de nadó amb cordes regulables

Les mides del gronxador KIBO són les següents:

Mides: 2,73 m (llarg) x 1,94 m (ample) x 2,21 m (alt)
Llargada del travesser de 2 metres

Mides dels bultos:
- Caixa del kit: 40 cm x 58 cm x 30 cm
- Embalatge de les fustes: 230 cm x 25 x 25 cm

Els pals de fusta rodona tenen una mida de 80 mm a les potes i 100 mm (diàmetre) el pal de dalt.

El gronxador KIBO inclou els 4 ancoratges per subjectar el parc infantil en un sòl de terra.

El pes màxim de l'usuari del seient individual del gronxador són 70 kg

La diferència entre el gronxador KADI i el gronxador KIBO és que el KADI és més baixet que el KIBO per tant és per a mainada més petita.

Els córners són la millor manera d'unir les fustes del gronxador, per què faciliten el muntatge dels gronxadors i sempre deixen les estructures fortes i segures.

Els gronxadors i parcs infantils han de fixar-se al sòl per normativa per això en tots els nostres gronxadors ja incloem els ancoratges en el producte. Els ancoratges que s'inclouen són per a terres de sorra o gespa. Són unes peces metàl·liques allargades que han de ser cargolades a les puntes dels pals i enfonsades a terra en uns daus de formigó.Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
189,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Tots els gronxadors se li poden posar tot tipus d'accessoris com ara seients de nadó, trapezis, anelles, seient niu etc. Visiti la nostra secció d'accessoris de parcs infantils per veure totes les possibilitats.

La fusta dels parcs infantils i gronxadors està tractada per estar a l'exterior. Si vol conèixer més informació sobre el tractament de la fusta i la normalitat de les esquerdes visiti aquesta secció especial sobre la fusta dels parcs infantils.

Si té dubtes de com ha ancorar els parcs infantils o els gronxadors, pot visitar aquesta secció on li donem més informació de com ancorar un gronxador a terra.

La majoria de preguntes que ens fan els nostres clients quan volen comprar un gronxador o un parc infantil per al jardí de casa, les hem respost en aquest article dels dubtes més freqüents quan volen comprar un gronxador.

Productes relacionats
Ref.: MA400825
Trapezi + cordes
13,95
Ref.: MA400826
Anelles + cordes
14,95