Ref. MA700050

Gronxador MASGAMES FUJI ADULTS amb seients de cordes

Gronxador doble de fusta MASGAMES FUJI pensat per a adults. L'estructura de gronxador per a adults FUJI de la marca MASGAMES és un gronxador de fusta alt, amb tots els pals de 100 mm de diàmetre. Els dos seients són de cautxú amb cordes homologat per al jardí d'una casa particular. El gronxador també és apte per a nens.

El gronxador de fusta FUJI inclou:

- 2 seients de cautxú i cordes


Les mides del gronxador FUJI són les següents:

Mides: 3,36 m (llarg) x 2,98 m (ample) x 2,14 m (alt)
Llargada del travesser de 2,50 metres

Els pals de fusta rodona tenen una mida de 100 mm a les potes i 100 mm (diàmetre) el pal de dalt. Normalment als gronxadors les potes són de diàmetre inferior que el travesser de dalt.

El gronxador per a adults FUJI inclou els ancoratges per subjectar el parc infantil en un sòl de terra.

El pes màxim de l'usuari del seient individual del gronxador són 100 kg

El gronxador FUJI és d'ús privat i té una excel·lent relació qualitat-preu.


Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
339,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Tots els gronxadors se li poden posar tot tipus d'accessoris com ara seients de nadó, trapezis, anelles, seient niu etc. Visiti la nostra secció d'accessoris de parcs infantils per veure totes les possibilitats.

La fusta dels parcs infantils i gronxadors està tractada per estar a l'exterior. Si vol conèixer més informació sobre el tractament de la fusta i la normalitat de les esquerdes visiti aquesta secció especial sobre la fusta dels parcs infantils.

Si té dubtes de com ha ancorar els parcs infantils o els gronxadors, pot visitar aquesta secció on li donem més informació de com ancorar un gronxador a terra.

La majoria de preguntes que ens fan els nostres clients quan volen comprar un gronxador o un parc infantil per al jardí de casa, les hem respost en aquest article dels dubtes més freqüents quan volen comprar un gronxador.

Productes relacionats
Ref.: MA400825
Trapezi + cordes
13,95
Ref.: MA400826
Anelles + cordes
14,95