Ref. LPC001NN

Gronxador biplaça amb seients plans

GRONXADOR BIPLAÇA SEIENTS PLANS


El gronxador biplaça amb seients plans és el complement perfecte per a un parc infantil. Els nens de diverses edats els agrada molt balansejar-se al parc i amb aquest gronxador homologat podran compartir i divertir-se amb amics.


Descripció:

Gronxador biplaça de seients plans a l'estil tradicional. Estructura clàssica de gronxador doble el material està pensat per tenir més força i resistència davant les inclemències del temps. Gronxador doble de capacitat per a dos, amb seients plans de goma molt confortables i els embellidors de polietilè, que fa el gronxador més fort. L'edat recomanada per aquest gronxador és a partir de 3 anys.


Materials:

Els gronxadors biplaces de seients plànols el material del tub superior és d'acer galvanitzat en calent. Els pals del gronxador són de fusta tractada en autoclau, amb els cargols d'acer galvanitzat, protegida amb taps de niló. Les cadenes dels gronxadors per a nens zincades i els seus seients plans de goma i polietilè per als embellidors.


Mides de l'estructura gronxador biplaça Seients plans:

3,85 m llarg x 2,22 m alt x 1,42 m ample


Mides de l'àrea de seguretat:

7,00 m x 3,75 m


Gronxador homologat per a ús públic i per tant adequat per a escoles, hotels, càmpings, comunitats de propietaris i ajuntaments.

Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
679,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.