Ref. LPC003

Gronxador biplaça mixt (seients bebè i plà)

GRONXADOR BIPLAÇA MIXT (SEIENT BRESSOL I SEIENT PLA)


El gronxador biplaça amb seients mixt (seient bressol i pla) és el complement perfecte per a un parc infantil. Tant els més petits com la resta podran gronxar-se alhora al parc i amb aquest gronxador homologat podran compartir i divertir-se amb amics.


Descripció:

Gronxador doble amb dos seients diferents, un seient pla i l'altre de bressol a l'estil tradicional. Gronxador clàssic per a un nen el material està pensat per tenir més força i resistència davant les inclemències del temps. Gronxador doble de capacitat per a dos, amb seient bressol i seient plà de goma molt confortables i els embellidors de polietilè, que fa el gronxador més fort. Edat recomanada per la part de bressol del gronxador és a partir d'un any i de tres per al seient pla.


Materials:

Els gronxadors biplaça mixtes de seients plans i bressol els seus materials del tub superior són d'acer galvanitzat en calent. Els pals dels gronxadors són de fusta tractada en autoclau, amb els cargols d'acer galvanitzat, protegida amb taps de niló. Les cadenes dels gronxadors doble zincades i els seus seients plans de goma i polietilè per als embellidors.


Mides de la estructura gronxador doble mixt:

3,85 m llarg x 2,22 m alt x 1,42 m ample


Mides de l'àrea de seguretat:

7,02 m x 3,75 m


Gronxador homologat per a ús públic i per tant adequat per a escoles, hotels, càmpings, comunitats de propietaris i ajuntaments.

Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
855,00
Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.