Ref. MA700028

Gronxador MASGAMES KIBO PLUS

Gronxador doble de fusta KIBO PLUS. L'estructura KIBO de la marca MASGAMES és un gronxador amb dues cadiretes de gronxador clàssiques i una de pendular. És un gronxador llarg i fort pensat per a ús domèstic. És una estructura de gronxador una mica més llarga que la del gronxador de fusta KIBO pero més curta que la del gronxador triple ETNA.  

El gronxador de fusta KIBO PLUS inclou:

- 2 seients de plàstic i cordes
- 1 seient ovni

Les mides del gronxador KIBO PLUS són les següents:

Mides: 3,23 m (llarg) x 1,94 m (ample) x 2,21 m (alt)
Llargada del travesser de 2,5 metres

Els pals de fusta rodona tenen una mida de 80 mm a les potes i 100 mm (diàmetre) el pal de dalt.

El gronxador KIBO inclou els ancoratges per subjectar el parc infantil en un sòl de terra.

El pes màxim de l'usuari del seient individual del gronxador són 70 kg

El gronxador KIBO és d'ús privat i té una excel·lent relació qualitat-preu.


Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
185,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Tots els gronxadors se li poden posar tot tipus d'accessoris com ara seients de nadó, trapezis, anelles, seient niu etc. Visiti la nostra secció d'accessoris de parcs infantils per veure totes les possibilitats.

La fusta dels parcs infantils i gronxadors està tractada per estar a l'exterior. Si vol conèixer més informació sobre el tractament de la fusta i la normalitat de les esquerdes visiti aquesta secció especial sobre la fusta dels parcs infantils.

Si té dubtes de com ha ancorar els parcs infantils o els gronxadors, pot visitar aquesta secció on li donem més informació de com ancorar un gronxador a terra.

La majoria de preguntes que ens fan els nostres clients quan volen comprar un gronxador o un parc infantil per al jardí de casa, les hem respost en aquest article dels dubtes més freqüents quan volen comprar un gronxador.