Ref. LPC002P

Gronxador d'una plaça amb seient pla

El gronxador d'una plaça amb seient pla és el complement perfecte per a un parc infantil. Els nens els agrada molt gronxar-se al parc i amb aquest gronxador homologat s'ho passaran molt bé.

El gronxador d'una plaça de seient normal té un estil clàssic amb combinació de fusta, polietilè i travesser metàl·lic. Una estructura de gronxador infantil pensada per a ús públic i resistència davant les inclemències del temps. Gronxador amb capacitat per a un nen, amb seient molt fort de goma molt confortable. A la part superior del gronxador té embellidors de polietilè de colors per fer-lo més atractiu als nens. 

Edat recomanada per aquest gronxador individual per a ús públic és a partir de tres anys

Els gronxadors infantils d'una plaça amb seient pla tenen el tub superior d'acer galvanitzat en calent. Els pals dels gronxadors són de fusta tractada en autoclau, amb els cargols d'acer galvanitzat i protegits amb taps de niló. Els seients dels gronxadors tenen les cadenes zincades i la base és de goma amb polietilè als embellidors.


Mides de l'estructura de gronxador d'una plaça per a nens:
2,274 m llarg x 2,033 m alt x 1,270 m ample
Mides de l'àrea de seguretat:
2,17 m x 7,0 m


Gronxador homologat per a ús públic i per tant adequat per a escoles, hotels, campings, comunitats de propietaris i ajuntaments.

Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
655,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.