Ref. LPC006MIXTO

Gronxador metàl·lic biplaça amb seients Mixt

GRONXADOR METÀL·LIC BIPLAÇA SEIENTS MIXTE


El gronxador metàl·lic biplaça amb seients diferents (seient bebé i seient normal) és el complement perfecte per a un parc infantil. Els nens de diverses edats els agrada molt gronxar-se al parc i amb aquest gronxador homologat podran compartir i divertir-se amb amics.

Descripció:

Gronxador doble amb seients diferents, un seient de bebé i un altre normal. Estructura d'acer galvanitzat de 80 mm de diàmetre. El material està pensat per tenir més força i resistència davant les inclemències del temps. Gronxador doble de capacitat per a dos, amb seients plans de goma molt confortables i els embellidors de polietilè, que fa el gronxador més fort. L'edat recomanada per aquest gronxador és a partir d'un any.

Materials:

Els gronxadors biplaces de seients mixte tenen el tub superior d'acer galvanitzat en calent. Els pals del gronxador són d'acer galvanitzat de 80 mm de diàmetre, amb els cargols d'acer galvanitzat, protegida amb taps de niló. Les cadenes dels gronxadors per a nens zincades i els seients de goma: Els embellidors de polietilè.

Mesures de l'estructura gronxador biplaça amb seients mixt: 
3,91 m llarg x 2,54 m alt x 1,56 m ample

Mesures de l'àrea de seguretat:
6,60 m x 3,90 m

Gronxador homologat per a ús públic i per tant adequat per a escoles, hotels, càmpings, comunitats de propietaris i ajuntaments.


Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
Tipus d'ancoratge
945,00
Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.