Ref. TO560.060.011

Tubs CLAPPO

Aquest instrument és un dels JOCS MUSICALS. Està dissenyat per a tocar-lo a l’aire lliure, ja sigui a jardins domèstics o en parcs i espais públics. El CLAPPO és un instrument per a exterior molt fàcil de tocar i no és necessari tenir cap coneixement de música.

El CLAPPO és un instrument format per diferents tubs metàl•lics de diferents mides, tots muntats al mateix nivell. El CLAPPO ve amb les pales, que són necessàries per tocar l’instrument. Per tocar música i jugar amb el CLAPPO n’hi haurà prou amb anar picant amb les pales els diferents tubs. Cada tub generarà un so diferent al moment que es piqui sobre el tub amb la pala. Jugar a aquest joc d’una manera ràpida i àgil és una bona diversió per crear melodies ràpides i complexes. A més a més amb els CLAPPO poden jugar dos nens a la vegada, i és molt més divertit.

El CLAPPO és un bon instrument de percussió per complementar-lo amb altres instruments com les Campanes Tubulars FOREST, els Tambors THUNDER, el Xilòfon WIND PIANO, i l’ECHO I o l’ECHO II.

Una bona opció seria adquirir com a accessori pel CLAPPO els bancs de forma corba per tocar l’instrument més còmodament.

Aquest instrument, com tots els JOCS MUSICALS, permet ancoratges plans o ancoratges de formigó en funció del terra on vagin ancorats. L’ancoratge pla és indicat sobre terres durs com el formigó, i es tracta de cargolar l’instrument directament sobre la superfície. L’ancoratge de formigó, en canvi, és indicat per a terres tous com gespa o sorra, i consisteix en fer uns petits fonaments de formigó on després anirà ancorat l’instrument en qüestió.

L’instrument inclou els ancoratges i les dues pales per tocar.

Les característiques del CLAPPO són:

Les mides de l’instrument són:

86 cm d’alçada x 117,5 cm de llargada x 28 cm d’amplada.

Pes de l’instrument : 49 kg

Aquest instrument requereix un espai de 150 cm a la rodona per jugar en condicions òptimes.
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
TIPUS ANCORATGE
1.749,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Juga, diverteix-te i toca música a l'aire lliure!


Vols uns jocs diferents per al teu jardí o vols trobar-te’ls en el parc públic del costat de casa? Els nous JOCS MUSICALS sorprendran a tothom! Us presentem un nou concepte de jocs per exterior. Els nous jocs musicals et permetran interactuar més amb el joc, ser part activa de l’activitat i gaudir del teu lleure com no havies pogut fer fins ara. Els jocs musicals estan pensats tant per a muntar-los tan en jardins domèstics i propietats privades com en parcs municipals, parcs temàtics, escoles o residencies. Els nous jocs musicals es presenten com a cinc famílies d’instruments de gran format amb que l’usuari podrà crear sons, melodies i percussions de moltes maneres. Els jocs musicals estan pensats per estimular la creativitat, millorar la capacitat cognitiva musical, reforçar la memòria auditiva i gaudir de la música a l’aire lliure tan individualment con en equip, tocant diversos instruments a la vegada i creant simfonies complexes. Per fer-ho, tenim la opció de muntar un sol instrument o bé muntar un conjunt de tres instruments ja pensat per crear una simfonia completa amb melodia i percussió.

Nombrosos testos i proves i el certificat de la normativa europea EN 1176, EN71 així com el certificat TUV en qualitat garanteixen que aquests jocs tinguin un disseny molt acurat a nivell de seguretat, comoditat i disseny ergonòmic, i en garanteixen un ús segur, fàcil, i intuïtiu.
Els jocs estan pensats per a usuaris de mes de 3 anys i fins a adults de qualsevol edat. A partir dels 3 anys els infants comencen a tenir desenvolupat del tot el sentit auditiu, i ja perceben i distingeixen les melodies i els ritmes diferents. Per això, els nous jocs musicals estan dissenyats per a jugadors de 3 anys o més i, evidentment, fins l’edat adulta, ja que la creació musical i rítmica no té límit d’edat.

La forma de jugar als jocs musicals és molt simple i tocarem l’instrument o conjunt d’instruments d’una forma fàcil. Però si volem crear melodies més complexes i reproduir simfonies, aquests jocs musicals també ens ofereixen aquesta opció. Podem descarregar al nostre mòbil una aplicació que ens permetrà anar més enllà que tocar l’instrument d’una forma bàsica. Cada joc conté un codi QR que, en ser escanejat, ens donarà informació completa de l’instrument i consells per tocar-lo. Si volem, l’APP també ens donarà exemples de melodies per reproduir nosaltres mateixos amb cada instrument o amb el conjunt d’instruments i podrem tocar simfonies completes dissenyades per aquests jocs. D’altra banda l’aplicació també ens deixarà seguir jugant des de casa o des de qualsevol espai on no tinguem accés físic als jocs musicals. Un instrument virtual apareixerà a la nostra pantalla per poder-lo tocar a través del mòbil. L’aplicació està disponible tant per IOS com per Android i és gratuïta. 
Les cinc famílies  d’instruments musicals que conformen l’oferta de jocs musicals són:

Xilòfon. Dos models: Wind  Piano i Echo Piano.
Marimba. Dos models: Calypso i Stream
Handpan. Dos models: Duet i Koala
Campanes.
Campanes tubulars. 

Tots aquests instruments van equipats amb els ancoratges i amb la massa (o les masses) per tocar-los en cas que l’instrument ho requereixi. Cada instrument ens permetrà dues opcions per ancorar-lo sobre la superfície en funció de les característiques d’aquesta. Si els muntem sobre una superfície tova com ara gespa o sorra, haurem de ancorar-los amb el sistema de fixació de formigó. Amb aquest sistema farem uns petits fonaments amb formigó on després aniran ancorats els jocs. En cas que els muntem sobre una superfície dura (un sòl de formigó, per exemple), utilitzarem la fixació plana, que ens permetrà ancorar els jocs cargolant-los directament al terra. Tan en un cas com en l’altre, les peces dels ancoratges les trobareu incloses amb el joc musical que correspongui.D’altra banda també hi podem afegir com a accessori un banc en forma corba per poder tocar els instruments d’una forma més còmode. En cas que muntem un conjunt d’instruments podem afegir els bancs que vulguem un rere l’altre, amb forma circular o serpentejant, i fer un banc més curt o mes llarg en funció de l’espai necessari.  Assentats als bancs a una alçada ideal respecte l’instrument podrem seguir disfrutant dels jocs durant una estona més llarga i de manera més còmode per seguir creant noves melodies. Els bancs van ancorats amb els mateixos sistemes que els instruments, sigui fixació plana o de formigó o sobre sòl tou o dur. A banda, també podreu comprar masses extres per a tocar si és necessari.Quan muntem els instruments haurem de tenir en compte si en muntem un de sol o bé si optem per algun dels conjunts d’instruments per tocar-los en equip. En tots els casos, haurem de deixar un marge de seguretat de 150 cm a la rodona, o 150 cm entre instrument i instrument si muntem un conjunt.

La garantia dels jocs musicals és de 2 anys tan en ús privat com en ús públic. Tots els jocs estan fets amb materials d’alta qualitat.

Per què la música?

Nombrosos estudis demostren que la producció espontània de música desenvolupa el potencial creatiu en els nens, millora la coordinació de moviments i la memòria auditiva.

Amb la música que crearem a través dels jocs musicals els nens reforçaran el pensament independent gràcies a la oportunitat de crear per ells mateixos noves melodies. La comunicació, aprendre a divertir-se sol i acompanyat i crear vincles amb altres nens fomentant el treball en equip són altres dels beneficis que aportarà als infants el fet de jugar amb els jocs musicals.

La música, ja sigui tocant un instrument o sigui cantant, té un gran impacte en el desenvolupament intel•lectual dels nens que repercutirà més tard en el funcionament de la persona a la vida adulta. Quan més aviat comenci un infant a atrevir-se a tocar algun instrument, més eines tindrà en el seu desenvolupament intel•lectual. Si aquests instruments els toquen de forma espontània, els infants es centren més fortament en les simfonies i les melodies que creen, i això els hi augmenta la seva autoestima.