Karts de pedals BERG

Els karts de pedals BERG són els millors del mercat per moltes raons, en aquesta pàgina desvetllem les raons principals perquè esculli BERG com la seva marca de cotxes de pedals.
BERG té una gran varietat de models que van des de tractors, tot terrenys, cotxes de carreres, vehicles a pedals amb llicència i molt més.
BERG té diferents mides i formes de karts a pedals perquè serveixin per a nens però també per a adults.
BERG té models de karts a pedals d'una, dos i fins a quatre places.
BERG ofereix un bon servei de postvenda perquè pugui aconseguir recanvis i els karts a pedals li durin molts anys. Això és important per a les famílies que compren els cotxes de pedals i fonamental per a les empreses d'esdeveniments i de lloguer que els utilitzen.
BERG té molts accessoris per als seus cotxes de pedals que van des llums, banderoles, remolcs, matricules personalitzables, cadenats, sirenes, cobertes, seients de passatger etc
BERG té videos de gairebé tots els seus productes perquè els clients puguin veure com han muntar els cotxes de pedals i els llits elàstics.
BERG és pioner al món en la fabricació de cotxes de pedals, i al llarg dels anys ha dedicat molts esforços millorant els productes. Els cotxes de pedals BERG tenen un disseny holandès molt atractius per a tots els públics i cada any ofereix novetats en el mercat.
BERG fabrica karts de pedals molt forts i segurs. Tant els cotxes de pedals com els llits elàstics tenen el certificat TUV alemany que és molt rigorós.
Les últimes innovacions en els karts de pedals BERG se les expliquem a continuació. Els karts de pedals grans vénen en dues caixes. En una de les caixes ha el xassís, que és comú en tots els models de la mateixa mida i després hi ha la caixa amb les parts que són úniques del model de kart de pedals. D'aquesta manera és més fàcilment transportable.

coches de pedales BERG

Les següents especificacions tècniques fan dels karts de pedals BERG els vehicles a pedals millors del món:
El tensador de la cadena disponible en els buddy, els compact i els grans

tensador cadena karts pedales berg

Les barres de direcció ajustables disponible en els karts de pedals grans i els buddySuport en forma d'U per minimitzar el moviment dels seients dels karts a pedals compact, grans i familiarsRodaments canviables en els karts de pedals compact i gransLa roda motriu és la de darrere esquerra en tots els models de quadricicles.Direcció Ackermann disponible en tots els quadricicles. Aquesta funció permet anar per les corbes suaument sense que les rodes es desestabilitzinLimitació en la direcció, disponible en tots els quadricicles

karts de pedales berg

Els karts de pedals BERG ara tots són d'ús professional, gràcies als seus soldadures extra forta.Estructura forta i sòlida en tots els quadriciclesL'estructura del kart de pedals oscil·lant en tots els models de cotxes de pedals
coches de pedales BERG

Eix posterior desmuntable en els models de cotxes de pedals compact, grans i familiars

coches de pedales berg

Els cotxes de pedals BERG tenen el sistema BFR que permet pedalar cap endavant i cap enrere però alhora tenir pinyó lliure, és a dir en una baixada poden tenir els peus als pedals, que aquests no es mouran i les rodes si. El sistema BFR més permet frenar fent contrapedal de forma suau. És el millor sistema del mercat. En alguns models més d'això té el sistema BFR-3, que té tres canvis de marxa, ideal per pujar costes més fàcilment.

sistema bfr berg toys

Al següent video poden veure les millores dels karts de pedals BERG:
TOPLUDI som especialistes en jocs d'exterior. Si et passes a prop de Barcelona, en el nostre showroom trobaràs l'exposició de cotxes de pedals i llits elàstics major de tot Espanya. A la nostra botiga BERG podràs veure, tocar, pujar als cotxes de pedals i els llits elàstics i si t'agrada algun model el pots comprar al moment.
TOPLUDI és distribuïdor oficial de BERG i fa molts anys que treballem amb els karts de pedals i els llits elàstics BERG. Hem venut i assessorat múltiples empreses que fan negocis amb aquests productes. Contacteu amb nosaltres i els assessorarem

Trobareu tots els karts de pedals BERG a les següents seccions: