Ref. ABBATRCT

Llit elàstic en bateria professional


Llits elàstics en bateria d'ús professional


Els llits elàstics en bateria amb múltiples lones de salt són una gran atracció per zones turístiques, càmpings, centres comercials i grans esdeveniments.
El disseny innovador de les llits elàstics en bateria permet una fàcil i ràpida instal·lació. Les potes de l'estructura li ofereix estabilitat a totes les superfícies.

Els llits elàstics de bateria tenen les següents característiques:

- Pes màxim recomanat en cada lona de salt 100 kg
- Protector de molles de 45 cm (ample) x 80 cm (llarg) x 6 cm (gruix). Estan protegits amb una funda de PVC molt resistent al pes, ús i climatologia.
- Molles de 21,5 cm de llarg un diàmetre de 32mm i un diàmetre de fil de 3,2 mm. Les molles són molt fortes i galvanitzats per aguantar l'exterior.
- La xarxa de seguretat té una alçada de 220 cm fabricada en polièster (PE) d'alta resistència (diàmetre de fil 3mm, malla de 40x40mm)
- Alçada del llit elàstic 100 cm
- Cada llit elàstic té unes mides de 365 x 265 cm i la zona de salt de 294 x 194 cm.
- L'escala d'accés als llits elàstics resisteix molt pes, pensat que hi haurà cua de persones que vulguin accedir a la zona de salt, l'estructura està galvanitzada i té una barana per a major seguretat.

El llit elàstic poden tenir de 1 a 10 llits elàstics en una estructura. Totes estan separades d'una zona encoixinada de 6 cm de gruix i per la
part exterior una xarxa perquè no passi res.

El preu dels llits elàstics no inclou el muntatge. Poden muntar-vostès amb les instruccions de muntatge, són estructures fàcils de muntar i sempre poden contactar amb nosaltres perquè els ajudem. 

Som els representants d'aquest proveedor a nivell peninsular. Aquest fabricant té la millor relació qualitat preu del mercat.
El preu inclou l'IVA i el transport a la Península.


Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
4.329,00
Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Personalització dels llits elàstics professionals:

Si volen es pot mitjançant serigrafia posar el logo de la seva empresa o el d'un patrocinador per augmentar la rendibilitat de la seva inversió. Es pot posar a la lona de salt, a la xarxa de seguretat o al faldó.

La seguretat dels llits elàstics:

Els llits elàstics en bateria professionals han estat dissenyats perquè passin molts nens i fins i tot adults per l'atracció al llarg de molt temps. Quan juguen nens la seguretat és la prioritat número 1. Els llits elàstics professionals tenen el faldó inferior que impedeix que cap nen petit es coli per sota de l'estructura, l'escala té una barana, la xarxa de seguretat és alta i forta, el sòl encoixinat, molt gruixut, que recobreix el passadís central així com els molls dels llits elàstics impedeix que ningú es malmeti en caure a sobre i no hi ha cap sortint ni superfície punxant que pugui fer mal a cap usuari. Amb el llit elàstic s'inclouen dos panells amb les normes de seguretat.

Recanvis de totes les peces dels llits elàstics professionals

Els llits elàstics de bateria han estat dissenyades per resistir molts anys i estar tot el temps a l'exterior, patint tant l'ús continuat dels nens com del sol, la pluja, el fred, la calor etc. Com és normal, amb els anys, pel mal ús o pel que sigui, es pot trencar alguna peça. L'important és que és un llit elàstic fabricada a Europa pel que es poden aconseguir recanvis perquè la inversió li duri molts anys més.

El transport i el muntatge

El preu dels llits elàstics no inclou el muntatge ni el transport. Poden muntar-vostès amb les instruccions de muntatge, són estructures fàcils de muntar i sempre poden contactar amb nosaltres perquè els ajudem.
Productes relacionats