Ref. ABGL300

Llit elàstic Gallus 300

Llit elàstic Gallus 300 amb xarxa de seguretat i escala. Un saltador d'ús professional per a llocs públics.


Llit elàstic rodó d'ús públic per a una sola persona. És un llit elàstic molt segur, amb un rebot suau i que aguanta molt pes perquè fins els adults puguin saltar.
Els llits elàstics Gallus han estat especialment dissenyats per a ús públic a restaurants, hotels, ludoteques, càmpings, grans esdeveniments, parcs d'atraccions etc.
Els llits elàstics Gallus tenen totes les parts metàl·liques cobertes de foam i PVC per a major seguretat i durabilitat de l'atracció infantil.

Les característiques del llit elàstic Gallus d'ús públic és la següent:

Diàmetre del llit elàstic 300 cm
Protector de molles de 30 mm de gruix
64 Molles de 21,5 cm de llarg
Estructura de 45/2, 42 / 1,5 mm
Amb escala i lona per a la base de l'escala inclosa

La porta del llit elàstic:

Els saltadors poden entrar al llit elàstic per la porta que a més es pot tancar amb cadenat quan es tanca l'activitat.

El faldó del saltador

El faldó inferior impedeix que els nens, gossos o gats es colin per sota del llit elàstic.

La xarxa de seguretat

La xarxa del llit elàstic té una estructura a la part superior que afegeix estabilitat, li dóna major durabilitat, tanca millor l'estructura i és més bonica.

Les molles i l'estructura

Les molls i l'estructura del llit elàstic estan galvanitzats per donar una major protecció contra les inclemències del temps i perquè els duri més anys. Els llits elàstics normalment s'instal·len a l'exterior pel que han d'aguantar els raigs del sol, la pluja, la neu etc.
Les molles dissenyades de forma cònica ofereixen un bon rebot als saltadors dels llits elàstics i aguanten molt pes perquè puguin saltar també els pares i les mares.

Som els representants a nivell nacional i tenim els millors preus del mercat.
El preu inclou l'IVA i el transport a la Península.
Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
2.059,00
AKROBAT
Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Personalització del llit elàstic

Aquest llit elàstic es pot fabricar també per enterrar a terra per utilitzar en rehabilitació i per a nens amb necessitats especials. Els nens a través de la teràpia i del joc poden aconseguir beneficis en les seves habilitats motores i sensorials i afectarà també al seu desenvolupament cerebral.
També es pot posar el logo de la seva empresa o d'una empresa patrocinadora en la xarxa de seguretat, la lona de salt o el faldó inferior.

La seguretat dels llits elàstics:

Els llits elàstics professionals han estat dissenyats perquè passin molts nens i fins i tot adults per l'atracció al llarg de molt temps. Quan juguen nens la seguretat és la prioritat número 1. Els llits elàstics professionals tenen el faldó inferior que impedeix que cap nen petit es coli per sota de l'estructura, la xarxa de seguretat és alta i forta, el protector de molles és molt gruixut, perquè ningú es malmeti en caure a sobre i no hi ha cap sortint ni superfície punxant que pugui fer mal a cap usuari.

Recanvis de totes les peces dels llits elàstics professionals

Els llits elàstics d'ús comercial han estat dissenyats per resistir molts anys i estar tot el temps a l'exterior, patint tant l'ús continuat dels nens com del sol, la pluja, el fred, la calor etc. Com és normal, amb els anys, pel mal ús o pel que sigui, es pot trencar alguna peça. L'important és que és un llit elàstic fabricat a Europa pel que es poden aconseguir recanvis fàcilment perquè la inversió li duri molts anys més.

Muntatge

El preu dels llits elàstics no inclou el muntatge. Poden muntar-ho amb les instruccions de muntatge, són estructures fàcils de muntar i sempre poden contactar amb nosaltres perquè els ajudem. Els llits elàstics són fàcils de muntar i no necessiten personal especialitzat. El llit elàstic es munta sense cargols, les parts entren unes dins de les altres i queden molt bé fixades. No es necessiten ni eines per muntar-los.
Productes relacionats