Ref. LPOJ005AD

Parc infantil adaptat Vaixell Explorador

PARC INFANTIL vaixell Explorador

Parc infantil el vaixell Explorador és el complement ideal per sentir-se com un gran capità de vaixell. Als nens els agrada molt jugar a fer de mariners en els parcs infantils. Aquesta versió de parc infantil és molt semblant a la del vaixell balener però ha estat modificada per tal que els nens que es desplacin amb cadira de rodes puguin accedir al centre del parc. Hi ha també un panell de jocs accessible. Per tant és un parc infantil adaptat

Descripció:

A més de que el parc infantil Vaixell Explorador simula un vaixell amb la seva estructura, a un costat del parc infantil, els nens podran gaudir d'un tobogan accedint a una plataforma per les escales o per la paret d'escalada. També té un pal de bomber per baixar i un panell de jocs accessible. El disseny, els dibuixos d'aquest complement vaixell estimula la imaginació dels nens. Fàcil ús i diversió assegurada.

Materials:

El parc infantil adaptat Vaixell Explorador aguanta l'ús continuat i les inclemències del temps perquè és de fusta treballada en autoclau nivell IV i els components són plàstics de polietilè d'alta densitat. Els cargols i els tubs d'acer estan pintats al forn. Cargols protegits amb taps de polipropilè. Els components plàstics són de polietilè d'alta densitat amb protecció UV. La rampa del tobogan és d'acer inoxidable

Mides de l'estructura de joc el vaixell Explorador:

2,79 m llarg x 2,83 m alt x 6,34 m ample

Mides de l'àrea de seguretat:

5,54 m x 8,33 m

Àrea de seguretat de 34,38 m2

Alçada lliure de caiguda 0,9 m

UNE EN 1176-1: 2009
UNE EN 1176-3: 2009

Advertència: Edat recomanada a partir de 2 anys
5.095,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 2 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.