Ref. MA700001

Parc infantil Kilauea

Parc infantil KILAUEA

Kilauea és un parc infantil pensat per als més petits, entre 1 i 4 anys. És adequat per a instal·lar-al jardí de casa seva. El parc infantil és de mida petita ideal per a espais reduïts.

El parc infantil Kilauea consisteix en diversos jocs per a l'entreteniment i la diversió de nenes i nens, podran pujar les escales que hi ha un lateral, observar i relaxar-se al mirador de la torre infantil elevada i baixar lliscant pel tobogan. A més, en un costat podran gaudir gronxant amb el gronxador. El seient que inclou per al gronxador del parc infantil és el seient de bebè deluxe.

El conjunt parc infantil Kilauea està fabricat en fusta quadrada de pi de gran qualitat. Hi ha molts parcs infantils similars però no estan fabricades amb les mateixes fustes, la fusta que porta Kilauea és més gruixuda. MASGAMES fabrica els productes amb fusta de boscos Europeus renovables i és una fusta molt duradora que té un tractament que resisteix la intempèrie i impedeix la plaga d'insectes i la podridura. El mètode que s'utilitza no és tòxic i està lliure d'arsènic, es tracta d'un procés habitual en les fustes per a l'ús exterior.

La rampa del tobogan és de HDPE que resisteix bé la corrosió i per tant és adequat per estar a la intempèrie.
A la rampa se li pot connectar a l'estiu una mànega perquè baixi l'aigua per la rampa. És per tant una combinació que ofereix moltes possibilitats de diversió per als nens.
Els parcs infantils de la marca Blue Rabbit estan homologats per al jardí d'una casa particular. La gamma de torres de joc BlueRabbit està completament desenvolupada internament per un equip d'experimentats dissenyadors, per assegurar un resultat amb construccions sòlides, amb un disseny fresc i atractiu. Per garantir el màxim nivell de qualitat i seguretat, totes les estructures de joc són revisades, provats i certificats per TÜV Nord.

Mides: 158 cm alt x 230 cm llarg x 159 cm ample

 

Apropiat per a nens d'1 a 4 anys
Advertència: Edat recomanada de 9 a 36 mesos
219,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 9 a 36 mesos
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els parcs infantils Blue Rabbit se'ls hi pot posar molts accessoris com ara el megàfon, la campana, una taula de pícnic, una pissarra i molts més. Podeu veure els complements per als parcs infantils a la nostra secció d'accessoris per a parcs infantils A.

Si té dubtes de com ha ancorar els parcs infantils o els gronxadors, pot visitar aquesta secció on li donem més informació de com ancorar un gronxador a terra.

La majoria de preguntes que ens fan els nostres clients quan volen comprar un gronxador o un parc infantil per al jardí de casa, les hem respost en aquest article dels dubtes més freqüents quan volen comprar un gronxador.