Ref. MA700102

Parc infantil MASGAMES Teide XL amb pont mico.

El parc infantil TEIDE de la marca MASGAMES és una torre de fusta quadrada, resistent i bonica. El parc infantil és ideal perquè juguin i es diverteixin els nens.

El parc infantil Teide està compost d'una caseta de fusta elevada, es pot accedir a aquesta caseta per les escales o escalant per la paret del lateral. Per baixar de la torre caseta infantil s’utilitza la rampa del tobogan.
És la torre infantil que a més de tots aquests components per jugar, té una taula de pícnic ideal per descansar i pintar. El parc infantil Teide també té l'opció de sorral, és a dir, la base de la torre en forma de quadrat dissenyat per omplir de sorra i jugar.

El parc inclou:

- Estructura de fusta.
- Rampa de tobogan verd de plàstic HPDE de 3 metres (llarg).
- Pont mico.
- Paret d'escalar amb pedres d'escalar.
- Sorral a la base (sense sorra).
- Taula Picnic
- Ancoratges per fixar-los a terra de terra o gespa.
- Els taps de pern, les manetes i les instruccions del muntatge.

La compra del parc infantil Teide et dóna l'opció d'ampliar el seu equipament, així com afegir-hi més components per jugar i multiplicar la diversió dels nens. Per exemple se li pot afegir el gronxador doble, una escala de mono, un telescopi, un periscopi, un volant, una campana, etc... (els trobareu tots a l'apartat accessoris).

Si ho desitja pot canviar la rampa de tobogan per una barra de bombers per lliscar. Aquesta és una bona opció per a espais més reduïts, ja que la barra de bombers ocupa molt menys espai que el tobogan i els nens també el disfrutaran.

Si per altra banda vols complementar el Parque Infantil Teide amb una segona rampa de tobogan per als nens més petits que anirà muntada a la part del darrere (veure foto més avall) pots adquirir la rampa de tobogan extra a les opcions que trobaràs abans que el Parc Teide a la cistella de la compra. Esculli aquesta opció abans de afegir el parc Teide a la sseva cistella de la compra.

Característiques tècniques:
El parc infantil Teide medeix 3,05 metres (alt) x 2,40 metres (ample) x 6,47 metres (llarg).
Alçada de la plataforma: 1,50 metres.
La rampa del tobogan és de 3 metres (llarg).

Es recomana deixar una zona de seguretat de dos metres, al voltant de la torre.
** La rampa del tobogan és de HDPE que resisteix bé la corrosió i per tant és adequat per estar a la intempèrie.

Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
Afegir rampa de tobogan petita
Canvi del tobogan per la barra de bombers
Opció color tobogan:
829,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Tots els parcs infantils se li poden posar tot tipus d'accessoris com ara seients de nadó, trapezis, anelles, seient niu etc. Visiti la nostra secció d'accessoris de parcs infantils per veure totes les possibilitats.

La fusta dels parcs infantils i gronxadors està tractada per estar a l'exterior. Si vol conèixer més informació sobre el tractament de la fusta i la normalitat de les esquerdes visiti aquesta secció especial sobre la fusta dels parcs infantils.

Si té dubtes de com ha ancorar els parcs infantils o els gronxadors, pot visitar aquesta secció on li donem més informació de com ancorar un gronxador a terra.

La majoria de preguntes que ens fan els nostres clients quan volen comprar un gronxador o un parc infantil per al jardí de casa, les hem respost en aquest article dels dubtes més freqüents quan volen comprar un gronxador.
Productes relacionats
Ref.: MA604168
Rampa de tobogan de 120 cm
49,00
Ref.: MA700350
Mirall Màgic
49,95
Ref.: MA513010
Campana
22,95
Ref.: MA511010
Megàfon infantil
33,95
Ref.: MA400335
Gran timó de vaixell
33,95
Ref.: MA400345
Prismàtics grans
29,95
Ref.: MA400325
Gran Telescopi
24,95