Ref. LPCM001N2

Parc infantil Tòquio amb 2 seients

PARC INFANTIL TORRE AMB TOBOGAN TÒQUIO AMB 2 SEIENTS

El parc infantil TÒQUIO està format per una torre amb teulada, una plataforma elevada, un tobogan i un gronxador amb 2 seients. El parc infantil TÒQUIO és l'element central per a un parc infantil. Als nens els agrada molt llançar-se pel tobogan, utilitzar el mirador de la torre del parc infantil i balancejar-se al gronxador. Amb el parc infantil compacte, homologat per a ús públic, podran divertir-se de forma segura.

El tobogan està a una alçada de 1,36 m.

El parc infantil Tòquio té una estructura compacta per concentrar la major diversió en el mínim espai. El parc infantil consta de la torre amb teulada, tobogan i gronxador. S'accedeix a la torre del parc infantil per una escala moderna amb agafadors, còmodes i segurs. La caseta a la plataforma estimula la imaginació dels nens. Un cop pujats a la torre, pel tobogan baixen els nens.

Els parcs infantils tenen la fusta treballada en autoclau, els components de plàstic de polietilè són d'alta densitat i els cargols i els tubs d'acers estan pintats al forn. A més les cadenes dels gronxadors són zincades i el seient és pla de goma. Un parc infantil pensat per a l'exterior i per aguantar un ús continuat.

Mides de la estructura conjunt "Tòquio":
5,238 m llarg x 3,280 m alt x 4,119 m ample

Mides de l'àrea de seguretat:
7 x 6,5 metres

Parc infantil homologat per a ús públic i per tant adequat per a escoles, hotels, càmpings, comunitats de propietaris i ajuntaments.
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Seients
3.455,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.