Ref. LPC015NOR

Pentagronxador

PentaGronxador metàl·lic de cinc places homologat per a ús comercial o públic. 


L'estructura del El Pentacolumpio és una estructura original composta de 5 gronxadors que es miren entre si. És un complement perfecte per a un parc infantil. Els nens de diferents edats gaudeixen molt gronxant-se al parc i amb aquest balancí tan original homologat podran compartir i divertir-se amb els amics.

Descripció:
Una manera diferent i original de divertir-se.Cinc gronxadors que es miren entre si en una estructura resistent a les inclemències del temps. El Pentagronxador té una capacitat per a 5 persones, amb seients plans de goma molt còmodes. L'edat recomanada per aquest gronxador és a partir dels 3 anys i, en el cas dels seients per a nadons, l'edat recomanada és a partir d'1 any.
Materials:
Els travessers del pentacolumpio són d'acer galvanitzat, les potes d'acer galvanitzat termo-lacat i els cargols estan protegits amb tapes de polipropilè. Les corretges dels gronxadors són d'acer galvanitzat.

Mides del Pentagronxador:
6,861 m (longitud) x 6,526 m (ample) x 2,473 m (alçada)
Mides de seguretat:
81,55 m2

El gronxador penta està homologat per a ús comercial o públic pel que es pot posar en comunitats de propietaris, hotels, càmpings, escoles, parcs públics i si volen també, particulars que volen un gronxador molt fort


Han de triar la combinació de seients que li volen posar: dos plans normals, un nadó i l'altre pla o els dos de nadó.
I el tipus d'ancoratge segons si tenen una superfície de sòl dur i simplement van a cargolar sobre o van a instal·lar-se en un sorral i necessitaran ancoratges llargs.
Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
Tipus de seients i tipus d'ancoratge:
3.575,00
Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.