Ref. TK900

Piscina de boles encoixinada cantonera

Piscines de boles per posar a la cantonada d'una habitació amb parets encoixinades i unides amb un velcro fort, unes piscines segures, netes i resistents per omplir de boles (no incloses en el preu). Aprofita al màxim l'espai amb aquesta piscina de boles cantonera. La piscina està formada per dos parets rectes i una circular.

Les parets de la piscina de boles encoixinades estan unides amb velcro. El velcro és de 5 cm d'ample d'alta resistència perquè les parets quedin unides fortament.

Les piscines de boles encoixinades estan fabricades amb escuma de poliuretà de 23kg / m3 i revestida amb tela ignífuga, impermeable, rentable i fabricada sense utilitzar metalls pesats.
Compta amb cremallera que permet la substitució de la coberta de tela de PVC.
Costures executats amb la línia de polièster d'alta resistència.
Les piscines com estan cobertes per una tela impermeable amb base de polièster amb coberta de PVC, que pot ser treta gràcies a la cremallera. La coberta la podran rentar, reparar o substituir. La cremallera està amagada pel que els nens els costarà accedir-hi i per tant a l'interior de la piscina, augmentant la seguretat de la piscina de boles.
La tela es pot netejar usant aigua i sabó i assecant amb un drap suau. Per a la seguretat dels nens i la integritat de la coberta no es pot utilitzar en el seu rentat cap producte abrasiu ni corrosiu.
La tela és ecològica, s'ha acolorit amb tint no tòxic i és altament resistent als esquinçaments i retardant del foc.

Les piscines de boles tenen una base de tela que va acoblada a l'estructura lateral amb velcro. Si es volgués piscina sensorial amb sòl encoixinat es podria fer expressament amb un cost afegit.

Les piscines de boles poden fabricar en diferents colors o combinacions que desitgi el client. Els colors disponibles són: vermell, groc, taronja, rosa, verd fosc, verd clar, blau fosc, blau clar, violeta, beix i blanc.

Les piscines de boles no inclouen les pilotes sensorials, que les venem a part en aquesta mateixa secció.

És una piscina dissenyada i fabricada pensant en escoles, ludoteques, guarderies i empreses d'esdeveniments. Les piscines de boles compleixen la Norma Europea de seguretat: EN71-1, EN71-2 i EN71-3

Les piscines de boles encoixinades estan disponibles en dues mides diferents:

Ref: TK900 – 130 cm (llarg) x 130 cm (ample) x 35 cm (alt) x 15 cm (gruix) – Capacitat de 500 boles
Ref: TK885 – 200 cm (llarg) x 200 cm (ample) x 40 cm (alt) x 20 cm (gruix) – Capacitat de 1400 boles

Advertència: Edat recomanada de 6 mesos a 6 anys
Opció de mida:
519,00
Advertència: Edat recomanada de 6 mesos a 6 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Productes relacionats