Porteries Futbol
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:

Futbol

Secció amb porteries de futbol de tot tipus: porteries de futbol homologades per a escoles, porteries de futbol de jardí, porteries de futbol d'entrenament, porteries de futbol plegables, porteries de futbol transportables etc. A més d'eines per entrenar futbol com ara els rebotadors de diferents mides i materials que serveixen per millorar la passada, la recepció, la parada, el xut i molt més. També tenim camps de street soccer de diferents mides i formats. I tot tipus d'accessoris com pilotes de futbol de diferents formats, xarxes de porteries de futbol i xarxes per posar al fons del camp perquè les pilotes de no vagin lluny.

Porteries de futbol per gaudir, si pot ser a l´aire lliure, de l´esport més practicat del món.

En aquesta secció trobarà les porteries de diferents mides i materials per jugar a futbol i pilotes de futbol de diferents materials.

Les referències que comencen per ES son porteries homologades per a ús públic, és a dir per escoles, campings, hotels o ajuntaments. Les altres són d'ús domèstic, ideals per al jardí d'una casa particular.

També venem accessoris de futbol com ara les xarxes de les porteries o jocs relacionats amb el futbol.
En aquesta secció d'eines per entrenar futbol trobaràs els productes més útils per millorar les teves habilitats futbolístiques. Tenim rebotadors de tota mena per practicar el xut, la passada, la recepció, la parada. També camps de street football per practicar els teus coneixements a l'àrea petita, el control de la pilota, el dribling i molt més. A més de tenir porteries de diferents mides per entrenar futbol. Millora a casa o al camp d'entrenament el teu joc.
¡CISTELLA!
0 productes   ·   0,00 Veure cistella
Enllaços ràpids a temes d'interès
newsletter
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630