Ref. ET43.05.10.00

KickBack Rebounder XL

El Kickback Rebounder de la marca holandesa EXIT és un peça fonamental per perfeccionar les seves habilitats amb la pilota, tant per futbol com en altres esports de pilota. El Kcikback Rebounder consisteix en una estructura metàl·lica amb una xarxa elàstica que en llançar la pilota l'rebota gairebé amb la mateixa força que s'ha tirat.  El Kickaback Rebounder XL porta rodetes per desplaçar-lo de lloc fàcilment. 

Amb el Kickback Rebounder podrà treballar elements fonamentals de joc dels esports de pilota com: la passada, el tir, el control de primer toc, les parades i els tirs amb el cap. El Kickback Rebounder és adequat per a esports com: 
- Futbol (passar, disparar, prendre, porters, cops de cap) 
- Voleibol (guardar, rebre, passar) 
- Handbol (llançar, atrapar, porters) 
- Waterpolo (llançar, atrapar, porters) 
- Tchouckball 

Tira o passa la pilota contra el rebotador i li tornarà la pilota amb una sorprenent velocitat. Practica les teves habilitats com a porter col·locant el rebotador al costat de la porteria. En el vídeo que hi ha sota podrà veure com col·loquen el Kickback rebounder al costat d'una porteria per practicar situacions de joc a l'àrea petita de la porteria. 

El rebotador o Kickback rebounder és un producte divertit per al jardí i essencial per a qualsevol entrenament. 
El rebotador té un disseny bonic i molt robust. Està fabricat amb metall galvanitzat i pintat en negre. L'estructura està ben protegida perquè els duri anys tant si juguen nens com adults. La xarxa elàstica del rebotador té fortes gomes que s'agafen a l'estructura que asseguren que el rebot sigui silenciós però alhora tingui un poderós rebot. En el marc el rebotador té un encoixinat de PVC per a embellir l'estructura. 
S'inclou en el rebotador dos ancoratges per assegurar el rebotador a terra. 

El Kickback Rebounder L té les següents mides: 164 x 164 cm 
El rebotador es pot moure a diferents angles entre 35º a 90º.
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
249,00
 EXIT DUTCH TOYS GROUP
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte