Ref. PROARENA4

Arena Trampoline Park Projecte 4

Parc de llits elàstics Arena Trampoline Park, inverteixi en el negoci de l'oci actiu.

L’Arena Trampoline Park Projecte 4 és un projecte de llits elàstics per a nens i adults. Són projectes que es fan sota comanda i amb un grau molt elevat de personalització per la qual cosa és difícil mostrar-lo a la empresa perquè no és un producte tancat.
Els parcs de llits elàstics atrauen a molt públic perquè són una gran atracció per nens i nenes de diferents edats i fins i tot adults.
Tenen un nivell de personalització elevat, amb els colors, grossors del protector, distribució dels mòduls, quantitat de llits elàstics, es pot escriure el nom de l’empresa o dels patrocinadors.

Els parcs de llits elàstics tenen el certificat Alemany de seguretat TUV. És un producte fabricat en Europa per la qual cosa la qualitat dels materials, i el bon servei post venta estan garantides.

Contactin amb nosaltres i els farem un projecte a la seva mida. Som els representants a Espanya i els oferim la nostra experiència  i el millor preu. Som els representants d’aquest proveïdor a nivell peninsular. Aquest fabricant té la millor relació qualitat-preu del mercat.


Aquest parc té unes mides de 8,90 m x 8,90 m
Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
22.479,00
AKROBAT
Advertència: Edat recomanada de 3 a 99 anys
El temps de lliurament és de 30 a 45 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Aquest  projecte té les següents característiques:

Passarel•la

Passarel·la en la qual els saltadorss podran fer els seus millors salts.

Llits elàstics inclinats

Els llits elàstics inclinats i instal•lats de forma vertical i units als horitzontals en un angle apropiat permeten el salt de l'horitzontal al llit elàstic inclinat i tornar a caure al llit elàstic horitzontal.


En el preu no està inclòs ni el transport ni el muntatge. Ja que per saber-ho ens han de dir on s’hauria d’enviar i muntar.

Normalment en un parc de llits elàstics Arena, les empreses posen també un taquiller perquè els saltadors guardin les sabates, posen un servei de bar perquè els pares i els nens puguin prendre alguna cosa i es puguin realitzar festes d'aniversari.