Ref. MA400929

Seient per bebè MASGAMES ROJO

Seient per a nadó MASGAMES ergonòmic en vermell amb respatller per gronxadors d'ús privat.

El seient de plàstic per nadó és molt confortable, està dissenyat per la comoditat dels petits, Aquest seient per nadó està fet d'un plàstic resistent i amb densitat,  les peces en forma de vuit són d'acer galvanitzat. Aquest seient protegeix de les caigudes dels nens, així balancejar-se serà molt més segur pels nens petits.
La corda del seient és ajustable segons l'altura del gronxador.

Un seient per nadó bonic i molt còmode, aquest seient és adequat per a ús privat, és resistent i aguanta les inclemències del temps.

Mides del seient per gronxadors: 18 cm d'ample x 26 cm de llarg x 25 cm alt
Cordes: 180 cm màxim de llarg


Un seient per poder gaudir del seu gronxador en els primers anys.
Advertència: Edat recomanada de 6 a 36 mesos
16,95
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 6 a 36 mesos
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
El cinturó previst s'ha de muntar i tancar en cada ús.

L'ús d'aquest seient de gronxador de nadó MASGAMES només està permès sota la vigilància d'un adult. El seient és adequat per a persones amb un pes de fins a 70 kg. El seient de nadó MASGAMES és per a nens de 9 a 36 mesos, per carència de mesures addicionals de seguretat i per les capacitats mentals limitades dels nens petits.

Aquest seient de gronxador compleix amb tots els aspectes de seguretat segons les Normes Europees EN71-1, EN71-2, EN71-3 i EN71-8, i està unicament indicat per a ús domèstic familiar, en interior i en exterior.

En muntar aquest seient s'ha d'assegurar que l'estructura o una altra construcció pugui suportar la càrrega (almenys 200 kg) i que s'elimini qualsevol risc que caigui l'estructura.

El gronxador ha d'estar almenys a una distància de 2 m d'altres instal·lacions, com per exemple branques, estenedors, ...