Ref. TO400108

Seient bebè creixement TRIX violeta

Seient de plàstic adaptat al creixement del nadó. De colors verd i violeta és un seient molt bonic pensat per estar en un gronxador en un jardí d'una casa particular.

Aquest seient està compost de tres parts de plàstic HDPE injectat, fàcil per retirar i per posar de nou. El seient de bebè creix amb el nen.
 
El seient de bebè s'adapta amb l'edat de l'usuari ja que se li pod treure la peça de davant i la de darrere i deixar-lo com un seient pla normal, perquè es puguin presentar els nens grans.

Inclou un cinturó i cordes amb anelles d'acer galvanitzat.

Homologat per a ús privat.
Mides: 39 cm (llarg) x 30 cm (ample) x 38,5 cm (alt)

edat <36 mesos (quan completament muntat)

Cordes de PP (Polipropilè) de 10 mm de diàmetre. Cordes fabricades amb fil continu de polipropilè. Cordes de tacte suau i amb bones propietats de lliscament. Les cordes regulables tenen una llargada màxima de 180 cm i una mínima de 100 cm i són per a estructures de gronxador de 1,95 fins a 2,4 m. 

Les cordes acaben amb una anella metàl•lica d’acer galvanitzat per posar-la a un ganxo o un mosquetó de la estructura del gronxador. 

Advertència: Edat recomanada a partir de 6 mesos
35,95
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 mesos
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
El cinturó previst s'ha de muntar i tancar en cada ús.

L'ús d'aquest seient de gronxador llarg només està permès sota la vigilància d'un adult. El producte és adequat per a persones amb un pes de fins a 70 kg. El producte és per a nens de 9 a 36 mesos, per carència de mesures addicionals de seguretat i per les capacitats mentals limitades dels nens petits.

Aquest seient de gronxador compleix amb tots els aspectes de seguretat segons les Normes Europees EN71-1, EN71-2, EN71-3 i EN71-8, i està unicament indicat per a ús domèstic familiar, en interior i en exterior.

En muntar aquest seient s'ha d'assegurar que l'estructura o una altra construcció pugui suportar la càrrega (almenys 200 kg) i que s'elimini qualsevol risc que caigui l'estructura.


El gronxador ha d'estar almenys a una distància de 2 m d'altres instal·lacions, com per exemple branques, estenedors, ...