Ref. MA400207

Seient bebè creixement TRIX FORTO

Seient de gronxador evolutiu que permet adaptar-lo a l'alçada dels nens mentre van creixent. Les principals característiques de l'assentament de gronxador de creixement Forto són:

- Tres peces que es posen i treuen fàcilment per adaptar-lo a l'alçada dels nens

- SRespatller extra llarg perquè tingui el màxim suport al coll

- Fabricat amb peces d'extrusió modelat per bufat


El seient de gronxador TRIX FORTO té tres posicions:

- Posició amb les tres peces que permet que els nens a partir de 6 mesos puguin gronxar ben subjectes tant per davant com per darrere, a més de posar-se el cinturó

- Si treuen la peça davantera es queda amb una bona base i respatller. Aquesta és la posició que fan servir els nens que comencen a gronxar sols ja que poden asseure ells mateixos. Seria per a una edat aproximada de 2 a 5 anys

- Quan els nens són més grans, treuen la peça posterior, el suport i els queda un seient pla fort i ample per gronxar com fan els nens grans. Per a nens de més de 5 anys.


Aquest seient de bebè per a gronxador té una estructura reforçada perquè li duri durant anys.

Les característiques del material són les següents:

Amb anelles de suspensió, peces en forma de vuits d'ajustament d'acer galvanitzat i soldadures de PP de color negre fan que sigui un seient resistent i que pugui acompanyar al nadó en el seu creixement.

Cordes de PP (Polipropilè) de 10 mm de diàmetre. Cordes fabricades amb fil continu de polipropilè. Cordes de tacte suau i amb bones propietats de lliscament.

Les cordes regulables tenen una longitud màxima de 180 cm i mínima de 110 cm i són per a estructura de gronxador d'1,95 fins a 2,4 m.

Les cordes acaben en una anella metàl·lica d'acer galvanitzat perquè es posi en el ganxo o el mosquetó de l'estructura del gronxador.


Les mides del seient de gronxador Trix Forto són: 45,6 x 30 x 46,5 cm


Seient homologat per estar al jardí d'una casa particular.


Advertència: Edat recomanada a partir de 6 mesos
49,95
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 mesos
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
El cinturó previst s'ha de muntar i tancar en cada ús.

L'ús d'aquest seient de gronxador llarg només està permès sota la vigilància d'un adult. El producte és adequat per a persones amb un pes de fins a 70 kg. El producte és per a nens de 9 a 36 mesos, per carència de mesures addicionals de seguretat i per les capacitats mentals limitades dels nens petits.

Aquest seient de gronxador compleix amb tots els aspectes de seguretat segons les Normes Europees EN71-1, EN71-2, EN71-3 i EN71-8, i està unicament indicat per a ús domèstic familiar, en interior i en exterior.

En muntar aquest seient s'ha d'assegurar que l'estructura o una altra construcció pugui suportar la càrrega (almenys 200 kg) i que s'elimini qualsevol risc que caigui l'estructura.


El gronxador ha d'estar almenys a una distància de 2 m d'altres instal·lacions, com per exemple branques, estenedors, ...