Ref. MA700014

Set Academy per el parc Mauna Loa

El set Academy de la marca MASGAMES, és un accessori que es pot acoblar a la plataforma amb tobogan del parc infantil Mauna Loa.

El Set Academy inclou:

- Taula amb 2 seients de plàstic amb estructura de metall
- 1 pissarra 
- 3 fustes de suport

No s'inclou el parc infantil Mauna Lloa de manera que aquest producte per si sol, sense el parc infantil no li serveix.

Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
169,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Tots els parcs infantils se li poden posar tot tipus d'accessoris com ara seients de nadó, trapezis, anelles, seient niu etc. Visiti la nostra secció d'accessoris de parcs infantils per veure totes les possibilitats.

La fusta dels parcs infantils i gronxadors està tractada per estar a l'exterior. Si vol conèixer més informació sobre el tractament de la fusta i la normalitat de les esquerdes visiti aquesta secció especial sobre la fusta dels parcs infantils.

Si té dubtes de com ha ancorar els parcs infantils o els gronxadors, pot visitar aquesta secció on li donem més informació de com ancorar un gronxador a terra.

La majoria de preguntes que ens fan els nostres clients quan volen comprar un gronxador o un parc infantil per al jardí de casa, les hem respost en aquest article dels dubtes més freqüents quan volen comprar un gronxador.
Productes relacionats
Ref.: MA700011
Parc infantil Mauna Loa
369,00