Ref. NTCP11

Sorral Caní

El Sorral caní serveix per deixar més recollida i neteja la zona del circuit caní.

En aquesta zona del sorral, els gossos podran fer les seves necessitats. La neteja també és important per a aquests parcs canins.


El pal central de la zona habilitada serà per als mascles.Les mides del sorral caní són les següent: 220 cm x 220 cm x 22/120 cm alt.
Materials del panell informatiu:


L'estructura està fabricada amb pals de fusta de 90 mm tractats i acabats amb lasur.


Ancoratges:

Els jocs es lliuren totalment muntats, Només s'ha de formigonar la part inferior del pal amb les varetes d'acer de diàmetre 8 i de 25 cm de llarg.

Colors:

Els jocs canins per fer un circuit d'agility es fabriquen en verd, groc, blau i taronja. Es subministra el color disponible en estoc. Si vol una combinació de colors determinada, si us plau, consulteu abans de fer la comanda.

538,99
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Jocs canins. L'agility és una modalitat canina que està inspirada en la hípica, concebuda per a la diversió d'espectadors i participants, fent de l'educació canina un joc.
El joc de l'agility consisteix en la superació per part dels gossos, d'una sèrie d'obstacles molt diversos que es descriuen en un reglament de caràcter internacional. Aquesta disciplina està oberta a tots sense limitació de la raça o la mida del gos.

S'ha de procurar guiar al gos amb la major claredat i exactitud durant tot el recorregut. Per a això es pot utilitzar tot tipus de senyals visuals i sonors, com veus, picar de mans, xiulets etc. Amb la condició de no tocar voluntàriament al gos o els obstacles.
Els circuits canins estan especialment aconsellats per als gossos que viuen a les grans ciutats i passen gran part del temps en llocs reduïts, sent per a ells un alleujament el sortir a l'exterior, a més d'un motiu per establir vincles més forts entre els seus amos i mantenir-se en bona forma.

Els aparells d' agility que oferim estan pensats per tant per ser instal·lats en parcs públics, hotels, campings, platges etc. Els jocs estan dissenyats per a l'exterior, són forts, segurs i divertits.