Soulet - EGT LEISURE
Idiomes: es
|
ca
|
pt
Enviament gratuït
Despeses d'enviament GRATIS a partir de 90€.
Pagament segur
Total garantia i confiança a les seves compres
També
935 739 505 · 911 591 533
902 106 630 · 637 476 844
Socialmedia:
Blog de topludi:

SOULET

Els gronxadors de la marca Soulet són de bona qualitat al millor preu. Vegi la extensa gamma de parcs infantils, tobogans, gronxadors, balancins, casetes infantils de fusta, sorrals etc.

L'empresa Soulet la va crear Charles Soulet l'any 1846 en la Châtaigneraie (França), van començar fent cordes en un lloc anomenat "Le Grenouillet", la granota. Un segle més tard, el nét de Charles Soulet, René que estava al timó de l'empresa, va fer el primer assentament de gronxador. En aquell any venien a la gran distribució del moment, BHV - Basar de l'Hôtel de Ville.
A finals dels anys 90 EGT Partners compra l'empresa Soulet i comença el gran enlairament dels gronxadors Soulet. En els anys següents comencen amb la producció de gronxadors de fusta, parcs infantils i la seva expansió en els mercats de tot el món. Des de l'any 2010 EGT Partners canvia el nom pel de EGT Leisure.

 
SOULET
 
EGT Leisure és membre permanent del comitè de joguines a les organitzacions CEN i en AFNOR i participa en l'elaboració de les normes de seguretat de les joguines. Aquesta empresa aportar la seva experiència com a fabricant en els grups de treball dedicats als jocs a l'aire lliure, és a dir: gronxadors, tobogans, casetes infantils, parcs infantils ....
Tots els productes de EGT Leisure estan produïts segons la norma de seguretat i compleixen totes les exigències de la directiva europea de seguretat de les joguines 2009/48/CE aplicable després del 21 de juliol del 2011 i sotmès al marcatge de les lletres CE.
Els productes del fabricant EGT Leisure són apropiats per al jardí d'una casa particular.

Les fustes dels parcs infantils, gronxadors, balancins, tobogans estan certificades per la Forest Stewardship Council que garanteix una gestió responsable del bosc responent 3 condicions:
- Aquesta extracció té en compte el medi ambient
- Respecta els drets socials de les comunitats locals i dels treballadors forestals
- És econòmicament viable
Número de llicència: FSC-C105443 / nombre de certificat: BV-COC-006000.w

Les fustes dels parcs infantils d'ús privat, com són els parcs infantils de Soulet / EGT Leisure estan tractades per estar a l'exterior, perquè no es podreixin ni les mengin les bestioles. La fusta és un material viu i l'estructura és fibrosa i no homogènia. A causa d'aquesta estructura, les variacions en la temperatura i la humitat apareixen esquerdes longitudinals. Les esquerdes en la fusta és un fenomen físic natural propi de la fusta utilitzada a l'exterior. Les esquerdes no suposen una debilitat en l'estructura dels gronxadors.
Les esquerdes tenen la seva màxima grandesa quan el temps és molt sec, quan hi ha més humides les esquerdes són més petites.
La quantitat ni la longitud de les esquerdes no alteren ni la fortalesa de les fustes ni la resistència al deteriorament, els fongs ni l'atac dels insectes ja que les fustes han estat tractes per impregnació al buit i per tant han estat tractes fins al cor de la fusta.

Tenim més informació sobre la fusta en aquest enllaç.

¡CISTELLA!
0 productes   ·   0,00 Veure cistella
Gronxador Pinede
Ref.: SO215374
Preu:
229,00
Balancí barca per gronxadors 2,35 m
Ref.: SO116090
Preu:
149,00
Enllaços ràpids a temes d'interès
newsletter
Devolució en 30 dies
Devolució en 30 dies
Pagament segur
Pagament segur
Satisfet o reemborsament
Satisfet o reemborsament
Pressupostos a mida
Pressupostos a mida
TOPLUDI SL • CIF: B64606619 • Pol. Ind. Montguit • Carrer Tona núm 14 08480 • L'Ametlla del Vallès (Barcelona) •Telf.: 902 106 630