Tenim els millors llits elàstics del mercat

Un estudi fet per l’empresa sueca, Testfakta, fent una comparativa amb les principals marques que distribueixen els seus llits al país escandinau, ha donat com resultat que el llit elàstic Berg Champion és el més bo del mercat. Aquest estudi ha valorat aspectes com la qualitat i el gruix del protector de molles, la solidesa i la fermesa de l’estructura, la qualitat dels materials, el rebot i la suavitat del salt.

El fabricant, Berg Toys, sempre s’ha caracteritzat per oferir productes d’alta qualitat per als clients més exigents.

El protector de molles del nostre llit elàstic Berg Champion és molt gruixut, fort i esmorteix perfectament els impactes que pugui tenir. A més mitjançant el seu sistema de subjecció amb gomes elàstiques extra fortes no hi ha risc que es mogui al saltar i cap usuari li quedarà el peu enganxat entre les molles. La seva gran grandària li permet cobrir les molles així com també part de l’estructura.

Les molles del llit elàstic Berg Champion són goldspring així que garanteixen un rebot suau, un salt més alt i un major confort. Les molles goldspring tenen una garantia de 5 anys.

Quan major sigui el nombre de costures, major és la seguretat i la resistència de la lona de salt. En els llits elàstics de Berg Toys, els traus triangulars que subjecten les molles a la lona de salt estan cosits amb alta seguretat, repassant-los 8 vegades.

L’estructura és extra resistent tant a l’ús com a l’oxidació. Permet un salt molt estable i té una garantia de 10 anys

Tot el món diu que els seus llits elàstics són les millors però nosaltres tenim la prova que les nostres són els més bons.