Ref. LPMB004

Balanci Molla doble "DON CUCO"

MOLLA DOBLE "DON CUCO"


El balancí de molla doble "Don Cuco" és el balancí dissenyat perquè pugin dos nens, un a cada extrem. Als nens els encanta balancejar-se amb amics, companys, germans ... La forma del balancí és d'un mussol, és molt original i bonic. El moll "Don Cuco" és modern, fort i resistent.


Descripció:

Balancí de molla doble "Don Cuco" té un moll que són antipinçament, com tots els balancins de molles que venem. Les figures dels balancins són de polietilè, que aguanten molt millor que la fusta l'ús continuat i les inclemències del temps. Gràcies al moll que dona moviment facilita la imaginació dels nens, ja que es realitza el balanceig del joc d'un costat a l'altre. El moviment del balancí infantil és més suau ja que és més curt el balancí, no és tan llarg com els antics de fusta. El balancí apropiat per l'ús públic, la molla "Don Cuco" és d'ús fàcil amb capacitat per a dos nens.

Materials:

El balancí molla doble "Don Cuco" està fet de peces metàl·liques pintades al forn, la tornilleria està protegida amb taps de polipropilè i les figures i altres components estan fets de polietilè d'alta densitat protegida d'UV.


Mides del balancí doble "Don Cuco":
0,924 m alt x 1,200 m llarg x 0,310 m ample

Mides de l'àrea de seguretat:
3,200 m x 2,310 m
Advertència: Edat recomanada de 3 a 9 anys
Tipus d'ancoratge
625,00
Advertència: Edat recomanada de 3 a 9 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.