Ref. LPMB001

Balanci Molla doble "ELS GOSSETS "


MOLLA DOBLE “Els gossets” 

El balancí de molla doble els gossets és perquè es pugin dos nens, un a cada extrem. Si els pares són nascuts als 80 segur que els nens saben que si es pugen damunt d'un gos, probablement estiguin sobre de Fújur , el gos - drac gegant de la història interminable.


Descripció:

Balancí de molles adaptada amb figura de gossos, les molles del balancí són anti pinçament, com tots els balancins de molles que venem . Les figures dels balancins són de polietilè, que aguanten molt millor que la fusta l'ús continuat i les inclemències del temps. 
 
Materials: 

El balancí molla doble " gossets " les figures són de polietilè. Els cargols d'acer galvanitzat està protegida amb taps de Nylon.


Mides de l’estructura balancí els gossets:
1,670 m llarg x 0,421 m alt x 0,210 m ample

Mides de l’àrea de seguretat:
3,670 m x 2,284 m 
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Tipus d'ancoratge
699,00
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.