Ref. LPMB002

Balanci Molla doble "METÀL·LIC"

BALANCÍ MOLLA DOBLE METÀL·LIC


El balancí de molla doble metàl·lica és perquè es pugin dos nens, un a cada extrem. Els nens se sentiran astronautes viatjant en l'espai amb aquest balancí modern i de metall. Tots voldran pujar a aquest balancí del futur.


Descripció:

Balancí de molles metàl·lic és la novetat en línia metàl·lica. El balancí doble és senzill i minimalista, és ideal perquè els nens s'ho passin d'allò més bé i desenvolupin la imaginació dels petits. La molla del balancí són antipinçament, com tots els balancins de molles que venem. El balancí està homologat per a ús comercial o públic, és un balancí de components de polietilè i metall, molt fort adequat per a comunitats, escoles, restaurants, etc. El seu material està pensat per tenir més força i resistència davant les inclemències del temps.


Materials:

El balancí molla doble Metàl·lica el material dels seus components és de polietilè d'alta densitat i components metàl·lics pintats al forn. Els cargols d'acer galvanitzat està protegida amb taps de Nylon.

Mides de la estructura balancí doble "metàl·lic":
1,400 m llarg x 0,665 m alt x 0,310 m ample

Mides de l'àrea de seguretat:
3,592 m x 2,284 m
Advertència: Edat recomanada de 3 a 9 anys
Tipus d'ancoratge
659,00
Advertència: Edat recomanada de 3 a 9 anys
El temps de lliurament és de 15 a 20 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.