Ref. FA800012220

Caseta infantil Wonder House

Caseta infantil Wonder House de la marca FEBER. Magnífica casa de plàstic amb porta i finestra abatibles. Fàcil de muntar, com totes les casetes infantils. Els colors de la caseta Wonder House de Feber resisteixen bé la llum solar i els canvis de temperatura.

La caseta infantil Wonder House és una caseta de jardí amb els elements de joc més importants: porta amb clau giratòria, ranura per ficar les cartes a la porta, dues finestres laterals abatibles i en la part posterior un ampli balcó del darrere.
Als nens els encanta jugar a les casetes infantils, els agrada saludar els avis traient el cap per alguna de les seves finestres, els agrada fer jocs d'imitació dels adults i fins i tot els diverteix amagar-se dins de la caseta.

La caseta Wonder House té les següents mides:
Caseta Wonder House: 120 cm (llarg) x 144 cm (ample) x 135 cm (alt)
Pes 24,3 kg
Caixa Wonder House: 111 x 25 x 102,5 cm


Advertència: Edat recomanada a partir de 2 anys
149,99
FAMOSA - FEBER
Advertència: Edat recomanada a partir de 2 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Beneficis del producte:

Ajuda al desenvolupament de la creativitat i de la imaginació dels nens. També ajuda a treballar la sociabilitat quan juguen amb més nens. Treballa també les habilitats artístiques dels més petits.

Valors pedagògics del producte:

Augmenta la sociabilitat, els reflexos del nen, li permeten interactuar amb el medi ambient i li fa augmentar també la motricitat.

Recomanacions d'ús:

L’ús d’aquest producte afavoreix a que el nen tingui un desenvolupament òptim de la seva personalitat. Permet l’expressió dels sentiments i fa que tingui actituds per poder dominar-los millor. Provoca un augment de l’autoestima del nen, de la seva motivació, del reconeixement i del pensament positiu. És el mètode perfecte per millorar les seves habilitats socials.