Karts de pedals Elèctrics

Vols conduir despreocupadament en un kart a pedals? Amb l'innovador sistema elèctric dels karts de pedals amb suport elèctric de BERG, podràs conduir sense esforç.

En un cotxe de pedals BERG E-BF podràs conduir durant hores. El sistema és intel·ligent i com més dur li dones als pedals, més ajuda t'aporta.
El sistema elèctric dels cotxes de pedals BERG E-BF està equipat amb un motor de 250W que ofereix suport als pedals. Els karts de pedals BERG E-BF tenen 4 nivells d'aportació: ECO, TOUR, SPORT i TURBO. El sistema de pedaleig aporta fins a 16 km / h, però si pedaleges fort pots anar a més velocitat. El sistema elèctric i les bateries (24V / 240Wh, desmuntables) són de la millor marca de bicicletes elèctriques pel que ha estat provada durant anys en condicions de molt ús.

Les bateries duren com a mínim 2 hores però és molt possible fer-les durar 3-4. Aquest rang depèn de diversos factors:
- Capacitat (Ah) i voltatge (V) de la bateria
- Nivell d'assistència de la pedalada (com més treballis tu, menys ho farà la bateria)
- Programa d'assistència del pedaleig (ECO, TOUR, SPORT i TURBO)
- Temperatura ambient
- Velocitat i direcció del vent
- Pressió dels pneumàtics
- Velocitat de conducció
- Pes del conductor i càrrega
- Estat del camí
- Antiguitat de la bateria

Les empreses d'esdeveniments o de lloguer, sempre tenen la possibilitat de tenir bateries carregades per usar els karts durant tot el dia.
Tots els karts de pedals elèctrics vénen amb una pantalla LCD que es posa darrere del volant i marca la velocitat, la distància i la capacitat de la bateria. A més pots connectar el teu telèfon al port USB del dispositiu per carregar el teu telèfon.
El sistema de pedaleig dels cotxes de pedals elèctrics permet anar cap endavant.
Té tres tipus de fre, el fre de mà, fre contrapedal i fre d'estacionament. Com tots els karts grans de BERG té pinyó lliure, és a dir, que es mouen les rodes en una baixada però els pedals no.

Aquests vehicles a pedals amb ajuda elèctrica són apropiats tant per a particulars que volen un cotxe a pedals per passejar com per a empreses d'esdeveniments, punts de lloguer, càmpings etc que volen una flota de karts a pedals per al seu negoci.
Els karts de pedals de BERG són molt forts però de vegades les persones que no estan en forma es cansen en usar-los, amb els karts de pedals BERG elèctrics podran passejar sense cansar-molt i pujar les pujades més fàcilment.
Els karts de pedals elèctrics de BERG segueixen la norma CE.

Aquests models són apropiats per a nens a partir de 6 anys i fins a adults.
Alçada mínima usuari: 125 cm
Alçada màxima usuari: 200 cm
Pes màxim usuari: 100 kg

karts de pedals elèctrics BERG

Els karts de pedals BERG elèctrics tenen el xassís XXL, és a dir que són 10 cm més llargs que els normals (XL), el seient és regulable en 8 posicions diferents, en lloc de 6 dels normals i tenen una estructura encara més reforçada. Aquestes característiques fan d'aquests vehicles a pedals elèctrics ideals per a empreses d'esdeveniments, punts de lloguer o per a particulars que siguin alts i forts.
Que la mida del xassís sigui més gran és bo també quan vols portar a un amic al seient de passatger. Tens més espai i no has de posar el seient del conductor més endavant.

karts de pedals elèctrics BERG
Els karts de pedals BERG estan dissenyats per poder circular en tot tipus de terrenys. Camins amb fang, amb sots, terres durs i tous. No és un problema amb aquests cotxes a pedals.
Gràcies als eixos basculants les 4 rodes estaran sempre en contacte amb el terra i et donaran una adherència òptima i un bon control.

karts elèctrics BERG
Les mides dels karts de pedals amb suport elèctric BERG E-BF

mides dels karts elèctrics BERG

El diàmetre del gir dels cotxes de pedals elèctrics BERG és:

karts elèctrics BERG

dades tècniques karts elèctrics BERG
Si vol conèixer més informació sobre les garanties dels karts de pedals BERG i com ha de demanar els recanvis visiti la següent secció de servei postvenda BERG.
Els cotxes de pedals BERG tenen molts accessoris com seients de passatgers, llums, banderetes, sirena, cadenat, remolcs i molt més, visiteu la secció d' accessoris BERG per veure'ls tots.
Els quadricicles BERG són els millors del món per moltes raons, si vol conèixer quines són i tots els detalls tècnics dels cotxes de pedals BERG visita la secció de  karts de pedals BERG
Si està pensant en muntar un negoci amb els cotxes de pedals BERG li expliquem com ho ha de fer i exemples d' emprenedors BERG