Ref. MA502016N2

Gronxador Vesuvi amb seients plans

Gronxador metàl·lic de dues places homologat per a ús comercial o públic. Aquesta versió del gronxador VESUVI ve amb dos seients plans de cautxú amb cadenes, capaç de suportar el pes de nens i adults.


L'estructura del gronxador homologat VESUVI està fabricada d'acer termolacat, els pals tenen un diàmetre de 90 mm i el travesser de 80 mm. Un gruix considerable per fer un gronxador fort i estable.
L'estructura del gronxador Vesuvi està galvanitzada i pintada.
Els cargols del gronxador homologat estan fabricats d'acer galvanitzat i estan protegits amb taps de polipropilè.

El gronxador de dues places Vesuvi té les següents mides:
278 cm (llarg) x 65 cm (ample) x 220 cm (alt)
Les midess de l'àrea de seguretat són:
Mides àrea de seguretat:
626 cm de llarg x 278 cm d'ample
Superfície: 17,40 m2

El gronxador homologat VESUVI està homologat per a ús comercial o públic pel que es pot posar en comunitats de propietaris, hotels, càmpings, escoles, parcs públics i si volen també, particulars que volen un gronxador molt fort

Si volen personalitzar el seu gronxador, ho poden fer triant els dos components; les potes d'una banda i el travesser per altra banda, els següents colors:
- Blau (RAL 5015)
- Vermell (RAL 3020)
- Taronja (RAL 2004)
- Verd (RAL 6001)
- Groc (RAL 1023)
- Marró (RAL 8024)

El gronxador Vesuvi es pot instal·lar en terra dur (que seria en un sòl de formigó) i a un terra tou referint-nos a la gespa, terra ... Pots escollir el tipus de terra on es muntarà, els ancoratges seran uns o uns altres.
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Tipus d'ancoratge
915,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.


El tractament galvanitzat allarga la vida del gronxador, més que si estigués només pintat. Si a més de galvanitzat, també es pinta, llavors estem oferint un producte de qualitat màxima que serà molt més resistent a les inclemències climatològiques i suportarà millor qualsevol ambient: platja, muntanya o ciutat.
El tractament galvanitzat s'efectua en calent i un cop fabricat el producte, és a dir que no es compra el material galvanitzat per fabricar el producte. D'aquesta manera evitem que les soldadures no quedin cobertes pel tractament i en conseqüència, en mesos començaria a sortir oxidació per elles. És una manera més laboriosa de fabricació però ens assegurem que tot el producte quedi galvanitzat.