Ref. MA522016MIX

Gronxador Vesuvi mixt

Gronxador metàl·lic de dues places homologat per a ús comercial o públic. Aquesta versió del gronxador VESUVI ve amb un seient de bebè i un de pla de cautxú amb cadenes.


L'estructura del gronxador homologat VESUVI està fabricada d'acer termolacat, els pals tenen un diàmetre de 90 mm i el travesser de 80 mm. Un gruix considerable per fer un gronxador fort i estable.
L'estructura del gronxador Vesuvi está pintada i galvanitzada.
Els cargols del gronxador homologat estan fabricats d'acer galvanitzat i estan protegits amb taps de polipropilè.

El gronxador de dues places Vesuvi té les següents mides:
278 cm (llarg) x 65 cm (ample) x 220 cm (alt)
Les midess de l'àrea de seguretat són:
Mides àrea de seguretat:
626 cm de llarg x 278 cm d'ample
Superfície: 17,40 m2

El gronxador homologat VESUVI està homologat per a ús comercial o públic pel que es pot posar en comunitats de propietaris, hotels, càmpings, escoles, parcs públics i si volen també, particulars que volen un gronxador molt fort

Si volen personalitzar el seu gronxador, ho poden fer triant els dos components; les potes d'una banda i el travesser per altra banda, els següents colors:
- Blau (RAL 5015)
- Vermell (RAL 3020)
- Taronja (RAL 2004)
- Verd (RAL 6001)
- Groc (RAL 1023)
- Marró (RAL 8024)

Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
Tipus d'ancoratge
999,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada a partir d'1 any
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.


El tractament galvanitzat allarga la vida del gronxador, més que si estigués només pintat. Si a més de galvanitzat, també es pinta, llavors estem oferint un producte de qualitat màxima que serà molt més resistent a les inclemències climatològiques i suportarà millor qualsevol ambient: platja, muntanya o ciutat.
El tractament galvanitzat s'efectua en calent i un cop fabricat el producte, és a dir que no es compra el material galvanitzat per fabricar el producte. D'aquesta manera evitem que les soldadures no quedin cobertes pel tractament i en conseqüència, en mesos començaria a sortir oxidació per elles. És una manera més laboriosa de fabricació però ens assegurem que tot el producte quedi galvanitzat.