Ref. MA502015N2

Gronxador Krakatoa amb seients plans

Gronxador doble de metall homologat per a ús públic al millor preu

El gronxador d'ús públic / comercial Krakatoa, és una estructura molt forta, resistent, estable i pensada per a l'exterior.
L'estructura està fabricada en acer termocalado, els pals tenen un diàmetre de 90 mm i el travesser de 60 mm de diàmetre, amb un gruix considerable que fa que el gronxador sigui molt fort i estable.
L'estructura del gronxador Krakatoa està galvanitzada i pintada.
La tornilleria està fabricada en acer galvanitzat i està protegida amb taps de polipropilè.
Inclou dos seients de cautxú amb cadenes d'acer, homologats per a ús públic.

L'estructura del gronxador Krakatoa té les següents mides:
337 cm (llarg) x 161 cm (ample) x235 cm (alt)
Mides àrea de seguretat del gronxador Krakatoa:
Superfície: 20,48 m2
724 cm de llarg x 328 cm d'ample

Gronxador homologat per a ús públic i per tant adequat per a escoles, hotels, càmpings, comunitats de propietaris, ajuntaments i particulars exigents.

Si volen personalitzar el seu gronxador, ho poden fer triant el color:

- Blau fosc
- Blau clar
- Vermell clar
- Taronja
- Verd fosc
- Verd Clar
- Groc
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
775,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els gronxadors, tobogans, balancins i parcs infantils es fabriquen sota comanda i es posen els colors a l’atzar. Els colors que s’utilitzen són el vermell, groc, verd, blau, blanc , negre i taronja. Si no diuen el contrari es fabricaran els jocs amb aquests colors a l’atzar. Si volen una combinació de colors determinada ho han d’indicar al fer la comanda. Tingui en compte que això pot fer endarrerir una mica més la entrega de la seva comanda.

El tractament galvanitzat allarga la vida del gronxador, més que si estigués només pintat. Si a més de galvanitzat, també es pinta, llavors estem oferint un producte de qualitat màxima que serà molt més resistent a les inclemències climatològiques i suportarà millor qualsevol ambient: platja, muntanya o ciutat.
El tractament galvanitzat s'efectua en calent i un cop fabricat el producte, és a dir que no es compra el material galvanitzat per fabricar el producte. D'aquesta manera evitem que les soldadures no quedin cobertes pel tractament i en conseqüència, en mesos començaria a sortir oxidació per elles. És una manera més laboriosa de fabricació però ens assegurem que tot el producte quedi galvanitzat.