Ref. BUGA209

Happy Families

El joc de les famílies felices (Happy Families) combina la estratègia amb la memòria. És un joc que és adequat tan per a nens com per adults. Juga amb tota la familia i aconsegueix agrupar més families de cartes que la resta.

Conté 32 cartes de fusta de temàtica d'una granja i 1 bossa de cotó per guardar-les.
Les cartes tenen una mida de 10 x 8,5 x 2 cm. La seva base permet posar-les sobra el terra o sobre la taula i que es mantinguin dretes.
De 2 a 4 jugadors.

Sigues intel·ligent i descobreix qui té les parts restants de les teves famílies. Les podràs recollir totes ?

L'objectiu del joc consisteix a agrupar famílies . Una família consisteix en 4 cartes del mateix color de fons . A cada carta apareix en gran la figura de la carta i sota en petit les altres tres figures de la carta . D'aquesta manera és fàcil saber de què figures de formen cada família .
Per començar el joc s'han de barrejar les cartes i repartir amb els altres jugadors. Els jugadors no han de veure les cartes dels altres.
Comença el jugador més jove i pregunta a qualsevol dels altres jugadors (el que ell vulgui ) si té una carta en concret. El jugador A ha de dir : "Jugador B, de les cartes verdes , tens el porquet?"
Si el jugador B , té el porquet , li ha de donar la carta al jugador A. El jugador A , pot provar sort una altra vegada amb el mateix jugador o amb qualsevol altre .
Si el jugador B , no té el porquet , el jugador A perd el seu torn i li toca al jugador B preguntar a qualsevol jugador .
Quan un jugador aconsegueix reunir les 4 cartes que formen una família , aquestes es descobreixen i el jugador que les ha aconseguit les reté fins a acabar la partida , sense por a perdre-les.
El joc acaba quan totes les famílies han estat agrupades . El jugador que hagi aconseguit agrupar més famílies és el guanyador .

Nota : Quan juguen només 2 jugadors , no s'han de repartir totes les cartes , 12 cartes es queden a un costat al principi. Les regles són iguals que com juguen 3 o 4 jugadors però quan el contrincant no té la carta que li has demanat , l'agafes del grup a part i perds el torn.

Advertència: Edat recomanada a partir de 4 anys
19,95 28,95
BUITEN SPEEL
Advertència: Edat recomanada a partir de 4 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)