Ref. BE30.23.15.70

Llit elàstic BERG Grand Favorit Inground 520

Llit elàstic Berg Grand Favorit Inground 520


És un llit de fácil accés per la seva baixa alçada i que està pensat  per ser enterrat. És el llit elàstic ovalat mes gran. La part superior es recolza en els peus baixos especials que es fixen al terra amb les amarres subministrades. Aquestes es col•loquen a certa profunditat al terra per a fixar el llit elàstic.


Les mides del llit elàstic Berg Grand Favorit Inground 520 són:

520 cm (llarg) + 345 cm (ample) + 210 cm (alçada)

Alçada de la entrada: 27 cm


Les principals caraterístiques tècniques són:

Molles goldspring: 96

Pes màxim recomanat: 120

Pes màxim testat: 600


El llit elàstic ve amb un embalum:


Embalum 1: 27.5 x 192 x 58 cm

Pes: 74.2

Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
Opció de color
649,00
BERG
Advertència: Edat recomanada a partir de 3 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Els llits elàstics BERG FAVORIT vénen amb la xarxa de protecció Comfort. Els dos productes tenen el certificat CE i el TUV / GS i a més han passat els controls addicionals del laboratori de BERG. El conjunt del saltador Favorit amb la xarxa Comfort ofereix seguretat i qualitat a un preu assequible.

Els llits elàstics BERG FAVORIT tenen les següents característiques:

Molles elàstiques

Les molles que porten els llits elàstics BERG Favorit són els Goldspring. Les molles Goldspring són unes molles llargues i esveltes. Les molles estan pensades per estar a l'exterior, i per resistir bé la intempèrie. Les molles estan completament galvanitzades amb una capa de zinc anti òxid que cobreix tota la superfície.

Protector de molles

El protector de molles és verd amb una capa de foam de 20 mm de gruix en la part de l'estructura i de 10 mm en la part que cobreix els molls. Amb aquest gruix les caigudes sobre l'estructura o els molls són segures.
El protector de molles té un ample de 380 mm que assegura un bon cobriment per sobre dels molls del saltador.
La capa de foam del cobreix molls és repel·lent a l'aigua gràcies als seus "cel·les tancades de foam" ia més el foam està cobert amb una fina capa de PVC reforçat resistent a l'aigua.

protector de molles


L'estructura

L'estructura dels trampolins BERG Favorit és sòlida gràcies als tubs forts i gruixuts.
L'estructura del saltador és molt resistent a l'òxid a causa del doble revestiment en el tub amb una capa de zinc.
L'estructura és molt fàcilment muntable i segura ja que les barres entren unes dins de les altres i quan el botó fa clic és que la barra està ben posada.

estructura llit elàstic berg favorit

Diàmetres dels tubs i gruix

Tub superior del llit elàstic:
En el model Favorit 270:
38,1 mm de diàmetre x 1,5 mm de gruix
En els models Favorit 330, 380 i 430:
42 mm de diàmetre x 2,0 mm de gruix
Tub de les potes del llit elàstic:
38,1 mm de diàmetre x 1,5 mm de gruix
Tubs de la xarxa de seguretat
38,1 mm de diàmetre x 1,5 mm de gruix

La lona de saltar

La lona de saltar és duradora i està fabricada de teixit de polipropilè
La lona té forats perquè s'enganxin els molls del llit elàstic. Aquests forats estan coberts de metall perquè no es trenquin.


Garantia dels llits elàstics BERG Favorit

Els llits elàstics BERG Favorit són forts, pensats per a l'exterior i perquè les famílies puguin saltar-hi molts anys. Els anys de garantia són els següents:

Estructura: 8 anys
Protector de molles: 2 anys
Lona de salt: 2 anys
Molles: 2 anys


Quines diferències hi ha entre els diferents models de llits elàstics BERG?

A primera vista tots els llits elàstics li poden semblar iguals, una part verda, la xarxa i en les fotos totes són molt boniques. En aquest vídeo s'explica en menys de 2 minuts les diferències entre els models dels trampolins BERG: Favorit, Champion i Elite.
Hem preparat una secció on descrivim més extensament les diferències dels llits elàstics BERG. Si té preguntes, no dubti en contactar amb el nostre servei d'atenció al client.


Els llits elàstics BERG són les millors del món en disseny, qualitat, gamma i també en servei postvenda. A la secció de recanvis de llits elàstics trobareu els recanvis més comuns i en la pàgina de garanties de BERG tota la informació sobre els anys de garantia de cada producte.

Venem accessoris per als llits elàstics com escales, fixacions per al terra, cobertes, bossa per guardar les sabates i més.Enfonsar un llit elàstic al seu jardí

Berg Toys és el primer fabricant europeu en fer llits elàstics especials per ser enfonsades a terra del seu jardí. Tots els models de llits elàstics InGround tenen una solució patentada per a aquells que volen instal · lar un llit elàstic al seu jardí i que quedi ben integrat. Les potes d'aquests trampolins són especialment curtes i queden fixades a terra amb uns ancoratges especials que estan inclosos.

Com el llit elàstic està només a 20 cm de terra és molt fàcil d'accedir i més segur d'usar.

El llit elàstic ha de ser instal · lada seguint les instruccions que acompanyen el producte. S'ha de preveure que a la zona on s'instal · larà el llit elàstic s'ha de fer un forat al terra de 75 cm. BERG TOYS aconsella mantenir un espai lliure de 2 metres al voltant del llit elàstic.
La vora de protecció patentat disposa d'una zona de seguretat, és a dir una capa extra gruixuda per colocar a sobre del llit elàstic.
Teniu alguna pregunta respecte com enterrar un llit elàstic? Visiti l'article de com enfonsar un llit elàstic al nostre blog per saber més sobre el com ho ha de fer.