Ref. MA700005

Parc infantil Milos

Parc infantil de fusta amb gronxador doble i plataforma amb tobogan . L'estructura MILOS es compon d'un gronxador doble i una plataforma amb tobogan . És un parc infantil fort, alt i segur que té una excel·lent relació qualitat preu.

El parc infantil MILOS està fabricat en fusta fosca tractada i d'alta qualitat. La fusta d'aquests estructures de MASGAMES està seleccionada entre els millors avets i pins, el material passa per un tractament que fa que el parc resisteixi la radiació solar. El mètode que s'utilitza no és tòxic i està lliure d'arsènic. La presència de la fusta és fosca, la fa més bonica. La fusta té molt bona qualitat, ja que la seva fusta està viva i és resistent, encara que es presenciï esquerdes. El parc infantil té molta resistencia i durabilitat. 

L'estructura parc infantil MILOS inclou:

- 2 seients de plàstic i cordes 

Les mides del parc infantil MILOS són les següents :

Mides: 2,70 m ( llarg) x 3,18 m (ample fins a l'extrem del tobogan ) x 2,23 m (alt )

Els pals de fusta rodona tenen una mesura de 80 mm en les potes i 100 mm ( diàmetre ) el pal de dalt .

L'alçada del primer pis de la plataforma és de 0,89 m
La rampa del tobogan és de 1,44 m de llarg
La rampa del tobogan és de HDPE que resisteix bé la corrosió i per tant és adequat per estar a la intempèrie .
A la rampa se li pot connectar a l'estiu una mànega perquè baixi l'aigua per la rampa . És per tant una combinació que ofereix moltes possibilitats de diversió per als nens .

El parc infantil MILOS inclou els ancoratges per subjectar el parc infantil en un sòl de terra .

El pes màxim de l'usuari del seient individual del gronxador són 70 kg

Parc infantil amb tobogan i gronxador d'ús privat amb una excel·lent relació qualitat - preu .


Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
299,00
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
Tots els parcs infantils se li poden posar tot tipus d'accessoris com ara seients de nadó, trapezis, anelles, seient niu etc. Visiti la nostra secció d'accessoris de parcs infantils per veure totes les possibilitats.

La fusta dels parcs infantils i gronxadors està tractada per estar a l'exterior. Si vol conèixer més informació sobre el tractament de la fusta i la normalitat de les esquerdes visiti aquesta secció especial sobre la fusta dels parcs infantils.

Si té dubtes de com ha ancorar els parcs infantils o els gronxadors, pot visitar aquesta secció on li donem més informació de com ancorar un gronxador a terra.

La majoria de preguntes que ens fan els nostres clients quan volen comprar un gronxador o un parc infantil per al jardí de casa, les hem respost en aquest article dels dubtes més freqüents quan volen comprar un gronxador.
Productes relacionats
Ref.: FA800010239
Seient gronxador Evolution Swing
39,99
Ref.: MA400929
Seient per bebè MASGAMES ROJO
16,95
Ref.: TO400207
Seient bebè creixement TRIX FORTO
49,95
Ref.: MA400305
Seient per bebè lila
29,95