Ref. MA400903

Seient niu MASGAMES Jaipur

Seient niu MASGAMES d'ús privat fabricat en lona de nylon molt resistent.
El seient de niu té unes cordes ajustables a l'altura i és un accessori molt adequat per a les nostres estructures de gronxador. Els nens jugaran a la barca, els nens petits faran una migdiada, poden pujar més d'un nen a la vegada (tingui en compte la fortalesa de la seva estructura).

Característiques del seient niu per gronxador:

El diàmetre del seient niu és de Ø 101 cm
El gruix de la lona és de 60 mm
Corda trenada negre amb soldadures de polipropilè. Les cordes poden ajustar-se a l'altura.
Teixit repel·lent a l'aigua amb la superfície de seient de malla de polietilè
Homologat per a ús residencial.
Pes màxim 150 kg
Per estructura de gronxador d'una alçada de 1,80 fins a 2,40 m 

El seient niu MASGAMES JAIPUR és un complement perfecte per al seu gronxador.
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
79,95
MASGAMES
Advertència: Edat recomanada de 3 a 12 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
L'ús d'aquest seient de gronxador de niu només està permès sota la vigilància d'un adult. El seient és adequat per a persones amb un pes de fins a 150 kg. El seient niu és inadequat per als nens menors de 36 mesos, per carència de mesures addicionals de seguretat i per les capacitats mentals limitades dels nens petits.

Aquest seient de gronxador compleix amb tots els aspectes de seguretat segons les Normes Europees EN71-1, EN71-2, EN71-3 i EN71-8, i està unicament indicat per a ús domèstic familiar, en interior i en exterior.

En muntar aquest seient s'ha d'assegurar que l'estructura o una altra construcció pugui suportar la càrrega i que s'elimini qualsevol risc que caigui l'estructura.

El gronxador ha d'estar almenys a una distància de 2 m d'altres instal·lacions, com per exemple branques, estenedors, ...