Ref. ET44.01.10.00

Xarxa Multiesports 3000

Xarxa multiesport per poder jugar a casa a diferents esports fàcilment . La xarxa té tres altures disponibles que s'adapten als següents esports : tennis , tennis platja , futbol tennis i voleibol . Es puja i baixa la xarxa molt fàcilment . La xarxa té una longitud de 3 metres pel que s'adapta a la majoria de jardins i és prou llarga perquè es puguin jugar a aquests jocs , encara que les mides no siguin les reglamentàries . La xarxa té a la part superior una franja de color verd perquè es pugui veure bé quan es juga .
Gràcies al seu bon disseny es pot pujar i baixar molt ràpidament .

La xarxa multiesport té les següents altures :
Alçada baixa : 62 cm
Alçada mitjana: 109 cm
Alçada alta : 155 cm
 
El disseny de la xarxa multiesport fan d'aquest un producte funcional , bonic i molt robust que li assegura moltes hores de joc .
 
La xarxa multiesport de la marca EXIT té una sistema doble de tensió per assegurar que la xarxa es manté ferma. Amb un tub metàl·lic horitzontal que connecta la part inferior de la xarxa d'un suport a l'altre . A la part superior té una connexió elàstica per assegurar que la tensió també es manté sense que afecti al joc .
Un aspecte clau en la qualitat del producte , a més de la robustesa de la xarxa i l'estructura és l'estabilitat de la xarxa multiesport. El sistema que té és de trípode perquè sigui estable . A més si es vol , en els sòls tous es pot ancorar la xarxa enfonsant els tubs amb els ancoratges de terra que vénen inclosos. S'han acabat els dies de les xarxes barates que queien constantment .
La xarxa és prou ferma per tenir estabilitat amb les potes de trípode pel que és apropiada fins i tot per terres durs o per jugar a l'interior.
 
Mides de la xarxa 300 cm i alçades : 62/109/155cm
Les mides de la caixa són les següents : 106 x 21 x 12 cm
Pes 11 kg
 
S'inclou una bossa per guardar la xarxa quan no s'utilitzi .
 
Els productes de la marca holandesa EXIT són sempre forts , amb un bon disseny i molt divertits .
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
99,00
 EXIT DUTCH TOYS GROUP
Advertència: Edat recomanada a partir de 6 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte