Ref. BE24.21.54.00

Berg Buddy Fendt

El cotxe de pedals Buddy Fendt amb un disseny exclusiu i original de la marca de tractors Fendt. Els nens a partir de 3 anys ja poden experimentar conduir un cotxe de pedals de la marca dels tractors reals. És un kart lleuger i compacte, gràcies a que ocupa poc espai es pot guardar fàcilment en una posició vertical. El kart de pedals Buddy Fendt està equipat amb el sistema BF-R, és un sistema intuïtiu per nens, només accionant els pedals es por fer marxa endavant, marxa enrere, pinyó lliure i frenar.
Apropiat per nens de 3 a 8 anys. El cotxe de pedals Buddy Fendt té les següents característiques:

- Disseny original de la marca de tractors Fendt.
- Màxima seguretat amb el sistema BF-R.
- Seient i volant regulable per adaptar-se a l'alçada del conductor.
- Conducció estable gràcies al seu eix articulat.
- Pneumàtics amb càmera d’aire, tot terreny i molt resistents.
- Compacte i lleuger, es pot guardar en posició vertical.
- Provat sota condicions extremes amb resultats molt positius.

Mides kart: 110 cm x (llarg) 65 cm (ample) x 50-65 cm (alt)
Pes: 18 kg
Mides caixa: 71x82x26

Alçada mínima usuari: 90 cm
Alçada màxima usuari: 130 cm
Pes màxim de l'usuari recomanat: 50 kg
 

Advertència: Edat recomanada de 3 a 8 anys
305,00
BERG
Advertència: Edat recomanada de 3 a 8 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Els cotxes de pedals Buddy de la marca holandesa BERG , a més de ser forts, segurs i divertits se'ls pot afegir accessoris com un remolc, una sirena, una bandera per ser vist, o una llum per augmentar les possibilitats de joc. Es necessita comprar la peça per enganxar el remolc (towbar) per poder acoblar qualsevol dels remolcs compatibles amb el BERG Buddy.


Per què un cotxe de pedals Buddy?

Tindràs les millors aventures amb un BERG Buddy. Aquest cotxe de pedals és estable, segur i "cool". Estaràs fermament agafat a terra quan circulis amb aquest cotxe de pedals, encara que circulis per camins de terra.

Descobreix el món en aquest cotxe de pedals tan bonic i fort. No has de preocupar-te de res mentre estiguis conduint un kart de pedals BERG perquè compleix amb tots les normes de seguretat. El sistema de pedaleig BFR (Brake, Freewheel & Reverse) et permet una conducció fàcil ja que amb els pedals pots frenar, anar cap endavant i anar cap enrere. El cotxe de pedals BERG creixerà amb tu gràcies al seu seient regulable així que has diversió per a molts anys.

El cotxe de pedals BERG Buddy inclou les següents característiques per assegurar una conducció segura i divertida.

- Xassís robust
- Sistema BFR que et permet conduir el cotxe cap a endavant, cap enrere, frenar amb els pedals (contrapedal) i té pinyó lliure, és a dir que les rodes es mouen i els pedals no.
- Rodes de pneumàtic que ofereixen una conducció confortable.
- Seient i volant ajustable per adaptar-lo a l'alçada del conductor.
- Apropiat per a nens de 3 a 8 anys. Alçada mínima 90 cm, alçada màxima 130 cm. Pes màxim 50 kg.
- Rodes amb coixinets
- Certificat CE de seguretat

1. Estructura robusta.

El cotxe de pedals BERG Buddy tie donarà anys de diversió a l'exterior gràcies al fet que està fabricat amb un xassís de metall molt fort que ha estat provat en condicions molt exigents.

A més com el seient i el volant poden ajustar podràs posar-te'ls en la posició ideal per anar bé assegut conduint un kart de pedals genial.

cotxes de pedals berg buddy

2. El sistema BFR

El cotxe de pedals BERG BUDDY està equipat amb l'exclusiu sistema patentat BFR. Les sigles BFR volen dir:

Brake: Fre
Freewheel: Pinyó lliure
Reverse: Cap enrere

És a dir que amb el cotxe de pedals pots anar cap endavant i cap enrere, el fre és a contra pedal i més a diferència dels models més petits de la marca BERG té pinyó lliure. El pinyó lliure vol dir que les rodes es mouen independentment dels pedals. En una baixada, per exemple, això és molt important perquè a diferència dels models amb pinyó fix, els usuaris poden mantenir els peus en els pedals i aquests no es mouran tot i que les rodes si ho estiguin fent.

El sistema BFR present en tots els models BERG BUDDY converteixen aquest cotxe de pedals en un quadricicle simple i fàcil de conduir. A més la seguretat i la màxima diversió es combinen perfecte amb el sistema BFR.

cotxes de pedals berg sistema BFR

3. Estable gràcies a les 4 rodes

Gràcies a les 4 rodes, els cotxes de pedals BERG BUDDY tenen una excel·lent estabilitat. Podràs circular per camins de terra amb sots i seguir bé estable sobre del kart a pedals.

El quadricicle BERG BUDDY té a més un eix balancejat. Aquest eix permet que l'eix de les rodes davanteres es balancegi quan hi ha sots en el camí, així que absorbeix les irregularitats oferint estabilitat. Una solució segura per a la millor conducció.

cotxes de pedals eix balancejat

4. Les rodes de pneumàtic

Els cotxes de pedals BERG Buddy tenen rodes de pneumàtic. Aquests pneumàtics tenen menor resistència al rodament i fan que el pedaleig sigui molt més lleuger. Això fa que el viatge sigui més suau i ràpid.

Aquests pneumàtics brinden un viatge més còmode en el BERG Buddy

cotxes de pedals amb rodes de pneumàtic

Les mides dels cotxes de pedals BERG Buddy són les següents:

cotxe de pedals berg buddy

cotxe de pedals berg buddy

cotxes de pedals berg buddy

cotxes de pedals BERG Buddy quadre informació tècnica

Els vehicles a pedals BERG TOYS són els millors del món entre altres coses pel servei postvenda. Conegui les garanties dels productes BERG TOYS.

Muntar un cotxe de pedals BERG és fàcil, tots venen desmuntats i estan pensats perquè les famílies els muntin sense esforç. BERG té uns vídeos al seu canal de youtube on ensenyen com muntar el cotxe de pedals BERG Buddy Orange perquè encara sigui més fàcil fer-ho.

Tenim un article al nostre blog que es diu "Dubtes freqüents sobre cotxes de pedals" on resolem preguntes com ara: Quin cotxe de pedals necessito per la edat del meu fill? o Quina diferència hi ha entre pinyó fix o pinyó lliure? o Quins accessoris són compatibles amb el meu kart de pedals?

Productes relacionats
Ref.: BE24.20.00.01
Remolc pel cotxe de pedals Berg Buddy
89,00
Ref.: BE16.99.42.01
Bandera pel cotxe de pedals Buddy
12,50
Ref.: BE16.24.10.00
Sirena per a Buddy
29,00
Ref.: BE16.24.70.00
Llum d'emergència per al Buddy
45,00
Ref.: BE16.24.30.00
Ganxo remolc pel cotxe de pedals Buddy
10,00