Ref. BE32.41.25.40

Trampolí BERG Ultim Elite Flatground Black

Trampolí BERG Ultim Elite Flatground Black rectangular per ser enterrat i que quedi ben integrat al jardí. Gràcies a la seva forma rectangular ocupa l'espai més eficientment i la zona de salt òptim és més gran. Estem davant d'un llit elàstic pensat per a joves i adults que volen fer esport i practicar salts extrems.
La qualitat d'aquest llit elàstic és insuperable. Té un protector de molles de disseny molt cool amb els materials més forts i resistents del mercat.
La lona elàstica Airflow que deixa passar un 50% més d'aire respecte a una normal fa que el salt sigui més alt. Les molles Twinspring permeten un bon rebot en una àrea de salt més gran. Té innovacions tècniques que fan d'aquest trampolí sigui un llit elàstic silenciós per no molestar els veïns al saltar. L'estructura està galvanitzada i pintada en negre de manera que resisteix molts més anys en contacte directe amb el terra.
El llit elàstic BERG Ultim Elite Flatground és un saltador de grans dimensions per a aquells que busquen el millor llit elàstic per al seu jardí.

Marc: 500 cm x 300 cm
Molles: 128 molles TwinSpring d'alta qualitat i disseny patentat BERG
Estructura amb tubs de 140x80x2 cm
Pes màxim permès: 120 kg
Pes màxim testat: 600 kg
Pes del llit elàstic: 160 kg

El llit elàstic BERG Ultim Elite Flatground s'envia en dues caixes:
Embalum 1: 184x21x47 cm Pes 80 kg
Embalum 2: 194x81x36 cm Pes 80,7 kg

Es ven l'accessori AeroWall i la coberta apart. 

Els models Flatground queden a 0 cm d'alçada del terra. Cal fer un forat important a terra per instal·lar el llit elàstic.
Mides del forat: 502 cm (llarg) x 299 cm (ample) x 100 cm (profunditat mínima)
Demana'ns els instruccions de muntatge per a més informació.
Advertència: Edat recomanada a partir de 14 anys
1.999,00
BERG
Advertència: Edat recomanada a partir de 14 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

¿Per què un trampolí BERG Ultim Elite?De tots els llits elàstics BERG, on pots fer els millors salts és al trampolí BERG Ultim Elite Flatground. Aquest llit elàstic ha estat dissenyat especialment per a aprendre i fer els salts i trucs més espectaculars. El llit elàstic és molt gran, de 5x3 metres, de manera que els saltadors tindran un enorme espai per saltar. Com els llits elàstics dels Jocs Olímpics, aquest té una forma rectangular. Això vol dir que tindràs una àrea òptima de salt en tot el llarg i ample del llit elàstic. Un llit elàstic rectangular també et dóna més control en els salts que fas. La lona elàstica Airflow i les molles TwinSpring asseguren un salt extra alt i flexible.
Estem per tant davant d'un trampolí elàstic per a ús esportiu, amb les millors prestacions i pensat per a aquells joves i adults que volen un aparell esportiu al seu jardí.

Un llit elàstic rectangular
Els llits elàstics rectangulars permeten tenir un salt òptim en tot el llarg i ample de la lona de salt. Els salts que facis en un trampolí rectangular són més controlats. Per això els llits elàstics de competició que es fan servir en els jocs olímpics tenen forma rectangular.
Els llits elàstics d'ús domèstic que es fan servir amb nens petits, és millor que siguin rodons però amb la BERG Ultim Elite estem davant d'un llit elàstic per a joves esportista.

berg elite salto perfecto


Els llits elàstics BERG Ultim Elite Flatground tenen les següents característiques:

Molles Twinspring

Els llits elàstics BERG Ultim Elite Flatground (i també les Champion) estan equipades amb l'innovador sistema de molles TwinSpring. El sistema consisteix en posar les molles de forma obliqua que fa que el salt sigui millor.
Les molles que porten els llits elàstics BERG Ultim Elite són el model Goldspring. Les molles Goldspring són unes molles llargues i esveltes. Les molles estan pensades per estar a l'exterior, i per resistir bé la intempèrie estan completament galvanitzats amb una capa de zinc anti òxid que cobreix tota la superfície
La instal·lació de les molles mai ha estat tan fàcil. Tant la xarxa com l'estructura tenen unes marques en vermell perquè puguin posar les primeres molles sense equivocar-se.

berg elite ultim muelles goldspring

Protector de molles


El trampolí BERG Ultim Elite és únic en molts aspectes i el seu protector de molles patentat és un exemple d'això. Els protectors de molles tenen foam i hi ha espais entre cada segment, en el cas de la BERG Ultim Elite no hi ha cap buit entre segments de foam assegurant una completa protecció des les molles fins a l'estructura.
El protector de molles d'aquest llit elàstic exclusiu està fabricat amb els materials més forts i atractius del mercat.

protector muelles elite vs normal

protector muelles berg elite ultim

El protector de molles és verd i negre amb una capa de foam de 45 mm de gruix. Amb aquest gruix segur que pots caminar sense notar les molles de sota.
El protector de molles té un ample de 440 mm que assegura un bon cobriment per sobre de les molles del saltador.
La capa de foam que cobreix les molles és repel·lent a l'aigua gràcies als seus "cel·les tancades de foam" i a més el foam està cobert amb una fina capa de PVC reforçat resistent a l'aigua.

protector muelles berg elite
Les característiques del protector de molles del model ELITE són les següents:
- La vida del protector de molles del llit elàstic ELITE és molt llarga i tindrà un aspecte bonic 2 o 3 vegades més temps que el protector de la Champion.
- L'adherència del material de PVC a la malla de polièster a l'interior és més gran, un 50% millor que en el encoixinat Champion. A causa d'això, el material és molt menys propens a la delaminació.
- La coberta està acabada amb un recobriment brillant per a proporcionar una luxosa aparença. El recobriment no només es veu bé, sinó que té una raó de ser, té uns bloquejadors UV que reflexen la llum i els raigs UV en lloc d'absorbir-los, això la converteix en la millor lona resistent a la decoloració i degradació causada per la influència de la llum ultra violeta.
- L'encoixinat Elite s'ajusta molt bé al voltant del trampolí. Això ajuda a evitar les arrugues i sempre es veu bé i ordenat. El disseny del protector té un ajust molt més estret que el del model Champion. Es triga gairebé el doble de temps que el encoixinat Champion a posar les peces per aconseguir un ajust perfecte. L'ajust atapeït s'aconsegueix cosint primer els segments de la tela i omplint-los a mà amb les parts d'escuma.
- L'encoixinat té una pestanya addicional a la vora interior que es troba allà per garantir que el encoixinat sempre quedi arran amb la matalàs de salt i per evitar que hi hagi espais entre la matalàs de salt i el encoixinat.


L'estructura

L'estructura del trampolí BERG Ultim Elite és molt forta. Té un tub rectangular de 140 x 80 mm de gran qualitat que fa que l'estructura sigui molt estable i no faci soroll al saltar.
L'estructura té una capa coberta de zinc i una altra capa de pintura en pols negre.
L'estructura impedeix que la sorra entri dins el fossat del llit elàstic.
Els segments de l'estructura estan units entre si amb 4 cargols i femelles en cada transició per assegurar una construcció sòlida i sense soroll.


estructura de la cama elástica berg champion


estructura berg elite ultim flatground


La lona de saltar

En els models BERG CHAMPION i BERG ELITE la lona elàstica és del model Airflow que té uns porus més grans que les lones normals. Les lones Airflow deixen passar més aire (flueix l'aire = Airflow), un 50% més respecte a les lones elàstiques estàndard. Aquesta característica fa que les lones ofereixin menys resistència a l'aire quan estàs saltant per la qual cosa aporta un salt més alt. BERG té un vídeo on explica la innovació de tenir una lona elàstica AIRFLOW + unes molles GoldSpring a la vegada que fa que hi hagi un millor salt i l'àrea òptima de bot sigui més gran. 

lonas elásticas airflow
La lona de saltar és duradora i està fabricada de teixit de polipropilè
La lona té forats perquè s'enganxin les molles del llit elàstic. Aquests forats estan coberts de metall perquè no es trenquin.

La lona elàstica per el llit elàstic Ultime Elite té una gran superposició sobre les molles per garantir la seguretat i prevé els cops contra les molles durant el salt.
La vora està marcat en blau per crear un contrast entre la lona elàstica i el protector de molles.
El trampolí FlatGround té una corretja especial no sorollosa sota del protector de molles. Això evita que la vora protector copegi contra la lona de salt i permet realitzar salts súper silenciosos.

cama elástica silenciosa


Garantia dels llits elàstics BERG Ultim ELITE Flatground

Els llits elàstics BERG Ultim ELITE Flatground són forts, pensats per a l'exterior i perquè les els usuaris puguin saltar-hi molts anys. Els anys de garantia són els següents:

Estructura: 13 anys
Protector de molles: 5 anys
Lona de salt: 2 anys
Molles: 5 anys


AEROWALL

L'exclusiu Aerowall està dissenyat per practicar trucs extrems per part de saltadors professionals. El material utilitzat és de tecnologia punta que fa que la paret sigui sorprenentment robusta. La paret s'infla i s'uneix a un marc fort i sòlid. Això fa que la paret sigui molt resistent i adequada per saltar contra ella. La paret es pot posar i treure en un minut. Les mides del AeroWall són de 2 x 2 metres.
Quan es retira del marc hi ha unes tapes de foam especialment dissenyades per a tancar les obertures.
El AeroWall ve amb el mateix disseny que el llit elàstic BERG Ultim Elite per tant s'integra perfectament al producte. Amb el AeroWall ve un inflador que et permetrà inflar la paret en uns minuts.
Es ven el llit elàstic BERG Ultim Elite Flatground amb i sense aquest accessori.

aerowall berg camas elásticas
aerowall berg elite ultim trampolineQuines diferències hi ha entre els diferents models de llits elàstics BERG?

A primera vista tots els llits elàstics li poden semblar iguals, una part verda, la xarxa i en les fotos totes són molt boniques. En aquest vídeo s'explica en menys de 2 minuts les diferències entre els models dels trampolins BERG: Favorit, Champion i Elite.
Hem preparat una secció on descrivim més extensament les diferències dels llits elàstics BERG. Si tens preguntes, no dubtis en contactar amb el nostre servei d'atenció al client.

Els llits elàstics BERG són les millors del món en disseny, qualitat, gamma i també en servei postvenda. A la secció de recanvis de llits elàstics trobareu els recanvis més comuns i en la pàgina de garanties de BERG tota la informació sobre els anys de garantia de cada producte.

En aquest llit elàstic té disponible dos accessoris la coberta per mantenir el llit elàstic sec i net i el Aerowall en la versió que no s'inclou. 
Responem moltes de les preguntes sobre els llits elàstics en un article del nostre blog que es diu "Dubtes freqüents sobre els llits elàstics" allà trobareu les respostes com què és millor un llit elàstic amb potes o un enfonsat? Quina diferència hi ha entre un llit elàstic rodó i rectangular? etc


Productes relacionats
Ref.: BE35.81.24.00
BERG AeroWall 2x2 Black
799,00
Ref.: BE35.98.54.00
Coberta BERG Ultim Elite Black
109,00