Ref. BE28.24.00.00

Cotxe de pedals BERG BUDDY PROF

El cotxe de pedals BERG Buddy Prof amb un diseny molt vanguarista i original! És un kart lleuger i compacte, gràcies a que ocupa poc espai es pot guardar fàcilment en una posició vertical. El kart de pedals Buddy Prof està equipat amb el sistema BF-R, és un sistema intuïtiu per nens, només accionant els pedals es por fer marxa endavant, marxa enrere, pinyó lliure i frenar.
Apropiat per nens de 3 a 8 anys. El cotxe de pedals BERG Buddy Prof de la marca holandesa BERG TOYS té les següents característiques:

- Màxima seguretat amb el sistema BF-R.
- Seient i volant regulable per adaptar-se a l'alçada del conductor.
- Conducció estable gràcies al seu eix articulat.
- Pneumàtics amb càmera d’aire, tot terreny i molt resistents.
- Compacte i lleuger, es pot guardar en posició vertical.
- Provat sota condicions extremes amb resultats molt positius.

Mides del kart: 110 cm (llarg) x 65 cm (ample) x 50-65 cm (alt)
Pes: 21,5 kg
Mides caixa: 73x68x26
Pes caixa:
Pes màxim recomanat usuari: 50 kg

Alçada mínima usuari: 90 cm
Alçada màxima usuari: 130 cm

Advertència: Edat recomanada de 3 a 8 anys
389,00
BERG
Advertència: Edat recomanada de 3 a 8 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte
El kart de pedals Buddy Prof és la versió que ha dissenyat la marca holandesa BERG per a ús professional. Els cotxes de pedals Buddy Prof són molt forts, segurs, fàcils de conduir i són els que recomanem per a empreses.
El cotxe de pedals BERG Buddy Prof té l'eix davanter reforçat per aguantar l'ús continuat que se'ls sotmet quan estan posats en un punt de lloguer o els utilitzen les empreses d'esdeveniments.

cotxes de pedales berg buddy prof eix rodes reforçat

El cotxe de pedals BERG Buddy Prof té les rodes reforçades i amb una càmera d'aire per aguantar més ja que el desgast que han de suportar és més gran que els buddies d'ús domèstic.

cotxes de pedals Berg Buddy prof amb rodes reforçades

El cotxe de pedals BERG Buddy Prof té els eixos de les rodes tenen una mangueta reforçada per suportar millor l'ús intensiu que se'ls sotmet per part de les empreses.

quadricicles berg toys buddy prof

Aconseguir els majors beneficis del seu punt de lloguer de karts de pedals és l'objectiu principal del kart de pedals BERG BUDDY PROF. El cotxe de pedals Buddy d'ús professional ha estat dissenyat perquè visualment sigui molt atractiu per als nens. Als nens els agrada molt el contrast de colors i reconèixer l'expressió humana del disseny del Buddy Prof. Els colors negres i taronges del Buddy Prof són també els mateixos que els quadricicles familiars Gran Tour o el kart de pedals per a nens més (o adults ) BERG X-Cross pel que poden tenir tots els cotxes de pedals del punt de lloguer dels mateixos colors corporatius.
Els karts de pedals BERG són els més forts del mercat i el model Buddy Prof és el més adequat per a nens de 3 a 8 anys per a empreses d'esdeveniments i lloguer. Si està buscant un kart de pedals que no hagi de fer manteniment cada mes, de gran qualitat i bon disseny, aquest és el seu quadricicle.

Si vol conèixer més informació sobre la garantia dels cotxes de pedals BERG pot visitar el nostre apartat sobre la garantia i els recanvis dels productes BERG
Si està pensant en comprar karts de pedals i llits elàstics per al seu negoci, hem preparat un apartat amb informació útil i exemples d'empreses que es guanyen la vida amb els quadricicles i els saltadors de la millor marca del món, BERG.Productes relacionats
Ref.: BE24.20.00.01
Remolc pel cotxe de pedals Berg Buddy
89,00
Ref.: BE16.99.42.01
Bandera pel cotxe de pedals Buddy
12,50
Ref.: BE16.24.10.00
Sirena per a Buddy
29,00
Ref.: BE16.24.70.00
Llum d'emergència per al Buddy
45,00
Ref.: BE16.24.30.00
Ganxo remolc pel cotxe de pedals Buddy
10,00