GRONXADORS ESPORTIUS NORTEN


NORTEN


Norten Gronxadors Esportius SL és l'empresa dedicada al disseny, fabricació i comercialització de jocs biosaludables . Aquesta gamma de productes de fitness a l'aire lliure, es va llançar al mercat el 2006, i fins al dia d'avui segueixen en marxa amb noves idees, dissenys, ... amb l'objectiu d'oferir un producte efectiu i de qualitat . Aquests jocs biosaludables estan pensats per cobrir la necessitat de moltes persones que volen mantenir-se en forma de la manera més senzilla i agradable.

Norten com a especialista en gronxadors esportius , col·laboradora en Institut tecnològic del Joguet en el desenvolupament i millora de nous jocs. Val a dir que tots els jocs esportius de Norten estan realitzats amb la certificació segons la normativa EN1176 .

Els gronxadors esportius estan fets de tubs rodons i d'acer galvanitzat. Els gronxadors esportius són resistents per a l'exterior i fàcils d'usar per a les persones de la tercera edat. Els equips esportius a l'aire lliure aporten benestar i qualitat de vida. Norten ofereix jocs de gimnàs capaços de complir objectius personals en temes de salut i benestar .

ELS CIRCUITS BIOSALUDABLES SÓN IDEALS PER A AJUNTAMENTS HOTELS CÀMPINGS I RESIDÈNCIES PER A MAJORS!