Ref. BE07.20.03.00

Kart de pedals BERG X-PLORE BFR-3

El kart de pedals X-Plore BFR-3 amb canvi de marxes és per als conductors que no els hi agradi circular per l'asfalt i el formigó. Si el que esteu buscant és circular pels camins que van pel bosc i el camp i descobrir terres inexplorades, aquest és el seu cotxe tot terreny a pedals. Converteix-te en un explorador amb el kart de pedals BERG X-Plore BFR-3. Gràcies a les seves rodes amb pneumàtics tot terreny, combinat amb l'eix balancejat els dóna una adherència òptima en els terrenys difícils. El cotxe de pedals BERG X-Plore BFR-3 té el sistema de pedaleig BFR que permet frenar i aturar fàcilment el vehicle a pedals abans que un elefant es creui en el camí. El sistema BFR també permet anar marxa enrere quan el camí estigui bloquejat per un arbre o un riu salvatge. El canvi de marxes té tres posicions i permet fer les pujades més fàcilment.

Les mides del kart de pedals BERG X-Plore BFR-3 són:
155,5 cm (llarg) x 84 cm (ample) x 86 cm (alt)
Pes del kart 45 kg
Pes màxim de l'usuari: 100 kg
Alçada màxima de l'usuari: 2 metres

El kart de pedals BERG X-Plore BFR-3 ve en dues caixes de les següents mides:
Embalum 1: 100 x 58 x 41,5 cm
Pes 24,1 kg
Embalum 2: 100 x 58 x 41,5 cm
Pes: 29,5 kg
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
809,00
BERG
Advertència: Edat recomanada a partir de 5 anys
El temps de lliurament és de 2 a 4 dies
Necessita ajuda telefònica? Truqui al 902 106 630 o al 637 476 844. Horari d''atenció al client de 09h a 19:30h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10:00h a 14:00h (Agost dissabtes tancat)
Descripció del producte

Per què un kart de pedals BERG?

BERG porta mes de 30 anys fabricant karts de pedals. I aquesta experiència la notaràs quan condueixis el teu kart BERG. Els karts de pedals BERG ofereixen un disseny més ergonòmic i còmode i una conducció molt intuïtiva i fàcil. Per altra banda, els karts de pedals BERG són la opció més segura per als nens de més de 5 anys, oferint garantia de seguretat i diversió!

Alguna vegada has volgut conduir un cotxe? Amb els karts de pedals BERG et semblarà com si ho estiguessis fent! Els karts de pedals BERG que inclouen el sistema BFR-3 et facilitarà encara més la conducció. El sistema BFR-3 (Break Freewheel Reverse 3. És a dir: frens, pinyó lliure, marxa enrere i canvi de marxes de 3 marxes) et permetrà tenir un control absolut del teu kart només a través dels pedals. Però a més a més tens que tenir en compte que el sistema de pedales BFR-3 inclou un canvi de marxes de 3 marxes que ajuden a pedalejar quan tinguis que pujar una rampa. La segona marxa és equival als cotxes de pedals normals. Si s’activa la primera marxa, el kart anirà més lleuger i si s’activa la tercera, anirà més pesat. D’aquesta manera podràs pedalejar fent el mínim esforç segons el terreny i la pendent per on circulis.

D’altra banda el sistema BFR-3 també incorpora el mateix sistema de pinyó lliure, de marxa enrere i de frenada amb els pedals que un altre kart de pedals. Amb el pinyó lliure podràs baixar pendents sense que els pedals segueixin girant i, per tant, podràs mantenir els peus als pedals sense necessitat de seguir pedalant. El sistema BFR-3 també et permetrà conduir el teu kart endavant o enrere només pedalant, frenar amb els pedals per poder tenir un major control del volant amb les mans i, fins i tot, podràs utilitzar el seu sistema de fre de mà per derrapar!


Per una conducció més còmode, ajusta-te’l a les teva mida gràcies al seu seient regulable en 6 posicions. Els karts de pedals BERG són recomanats per a nens i nenes de mes de 5 anys o a partir de 125cm d’alçada i també per a adults.


El seu sistema de regulació del seient permet que el kart de pedals BERG ja es pugui conduir a partir de 125cm d’alçada, però també el fa apte per a la conducció d’un adult de fins a 200cm! El teu kart de pedals BERG serà útil per a tota la familia, i en podran fer ús petits i grans.


eix balancejats karts de pedals BERG


Per altra banda, les rodes s’adaptaran a qualsevol terreny pel que condueixis gràcies als seus eixos balancejats, que permeten a les rodes a estar en contacte sobre la superfície encara que sigui en diferents alçades o irregular, imitant la suspensió d’un cotxe real. Així doncs, el sistema d’eixos dels karts de pedals BERG estan dissenyats per assegurar una tracció, estabilitat i adherència òptimes sobre qualsevol superfície, encara que aquesta ofereixi sotracs o relleus.karts de pedals BERG direcció lleugera

I si a totes aquestes avantatges hi afegim que la seva direcció és més lleugera, els alerons més aerodinàmics, les llantes són més sòlides i que les rodes tenen menys àrea de contacte amb la superfície, podràs gaudir d’una conducció més, ràpida, divertida i més segura!

Les mides completes dels karts de pedals BERG amb xassís XL són les següents:

mides karts de pedals BERG
mides karts de pedals BERG

karts pedals BERG mides

cuadre dades tècniquess kart berg race gts bfr 3

Si vols saber tots els detalls tècnics que fan que els karts de pedals BERG siguin els millors del mercat et recomanem que visitis la secció d'informació tècnica sobre els karts de pedals BERG.
Tenim un article al nostre blog on resolem les preguntes freqüents sobre els karts de pedals BERG, allà trobaràs resposta a preguntes com quin cotxe de pedals necessito per l'alçada del meu fill, quina diferència hi ha entre pinyó lliure i pinyó fix o quins són els accessoris disponibles per cada model de vehicle a pedals.

Si vols conèixer més informació sobre les garanties dels karts de pedals BERG i com demanar els recanvis, pots visitar la següent secció del servei postvenda BERG.

Els karts de pedals BERG són tan forts i fàcils de conduir que tenen molt d'èxit per a ús professional. Tenim un apartat d'emprenedors BERG on donem exemples d'empreses que utilitzen els cotxes de pedals BERG per fer negocis com ara: punts de lloguer, educació viària, circuits a la natura, animacions infantils etc.

Muntar un kart de pedals BERG és fàcil, les instruccions són clares i la majoria de peces ja venen muntades. No obstant per ajudar als clients hi ha vídeos de muntatge al canal de youtube de BERG on s'explica pas a pas com fer el muntatge. 


servei muntatge karts pedals BERG

Productes relacionats
Ref.: BE15.24.80.01
Llum d'emergència
29,00
Ref.: BE15.63.42.00
Kit de matrícula
19,00
Ref.: BE15.20.45.00
Kit de llums
39,00
Ref.: BE15.23.12.01
Ordinador de a bordo
39,00
Ref.: BE15.63.23.00
Roda de recanvi Berg X-Plore
99,00
Ref.: BE15.63.11.00
Barra antibolcada Offroad
79,00
Ref.: BE15.37.10.00
Seient de passatger X-Plore
79,00
Ref.: BE18.08.04.00
BERG Tandem Trailer XL (karts grans)
229,00